Rita Moreno | Έγινε 92 ετών και το γιόρτασε με ένα ξεχωριστό δείπνο

Το βίντεο που ανέβασαν στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram οι φίλοι της εμβληματικής σταρ - Ποιοι βρέθηκαν στο κάλεσμά της.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Στα 92 της, η Rita Monero εξακολουθεί να αισθάνεται νέα και δημιουργική. Άλλωστε, για την ίδια – και όχι μόνο – αυτό είναι το μυστικό της ήρεμης επιβίωσης και ανέμελης γήρανσης. Για αυτό, και επιλέγει να χορέψει στο ρυθμό αυτής της σπουδαίας συνειδητοποίησης και νίκης. Κυριολεκτικά.

Σε βίντεο που αναρτήθηκε πρόσφατα από την ομάδα δημοσίων σχέσεων της Katz PR, η βραβευμένη ηθοποιός φαίνεται ανάμεσα σε φίλους στο Λονδίνο, να διευθύνει σαν άλλος... μαέστρο τη χορωδία που κινείται στους ρυθμούς του "Happy Birthday to You" με συνοδεία πιάνου.  

Η Moreno, χαμογελαστή, φαίνεται να στέκεται πάνω σε μια καρέκλα - για να κατευθύνει καλύτερα τους θαυμαστές της από ψηλά. Εξοπλισμένη με σκούρο σακάκι με αστραφτερή καρφίτσα, δερμάτινο παντελόνι και φανταχτερά σκουλαρίκια, είναι σαφές ότι η θρυλική νικήτρια του EGOT (Emmy Awards, Golden Globes, Oscar, Tony) γιορτάζει τη μεγάλη της μέρα με στιλ και προσωπικότητα. 

"Feliz cumpleaños, Rita!" γράφει η λεζάντα από την Katz PR, που δημοσιεύτηκε στις 11 Δεκεμβρίου, ημέρα των γενεθλίων της Moreno. "92 ετών και ακόμα η ζωή του πάρτι".

"Θέλω να πω, το να γιορτάζεις τα 92 είναι πολύ μεγάλη υπόθεση", δήλωσε πρόσφατα αποκλειστικά στο PEOPLE η πολυβραβευμένη σταρ. "Είπα στην κόρη μου: 'Τι θα κάνουμε; Γιατί θέλω οπωσδήποτε να γιορτάσω τα 92 μου χρόνια. Θεέ μου, αυτό είναι πολύ καλό!".

Σύμφωνα με μια πηγή, αρκετοί από τους συναδέλφους της ηθοποιού στο θέατρο ήταν παρόντες στο πάρτι, όπως οι Patrick Wilson, Audra McDonald, Daniel Dae Kim και Aaron Tveit. Όλοι βρέθηκαν στο Λονδίνο για να τραγουδήσουν στη σκηνή στις 12 Δεκεμβρίου στο The Rodgers & Hammerstein 80th Anniversary Concert - στο οποίο συμμετείχε η Moreno ως ερμηνεύτρια έκπληξη.

Διαβάστε Επίσης