Γιατί ο William και η Kate θα πάρουν ξεχωριστά πρωινό την ημέρα των Χριστουγέννων

Πώς εξηγείται αυτή η "παράδοση" της βασιλικής οικογένειας.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Το πρωί των Χριστουγέννων είναι συνήθως μία πολύ οικογενειακή στιγμή με τα μέλη της κάθε οικογένειας να συγκεντρώνονται μπροστά από το χριστουγεννιάτικο δέντρο, να ανταλλάσσουν δώρα και να απολαμβάνουν το πρωινό τους. Για τα μέλη της βασιλικής οικογένειας της Μεγάλης Βρετανίας, όμως, τα πράγματα είναι λίγο διαφορετικά, που σημαίνει ότι ο Πρίγκιπας William και η σύζυγός του, Kate Middleton, πιθανότατα πιουν ξεχωριστά τον πρωινό τους καφέ. 

Οι βρετανοί royals συγκεντρώνονται στην εξοχική κατοικία στο Sandringham και η μέρα τους ξεκινάει με τη παρουσία τους στη χριστουγεννιάτικη λειτουργία στην εκκλησία St Mary Magdalene, ενώ ακολουθεί μεσημεριανό γεύμα στην κατοικία τους. Σύμφωνα με τη μαρτυρία ενός πρώην "βασιλικού" σεφ, του Darren McGrady, το πρωινό της ημέρας των Χριστουγέννων, γυναίκες και άντρες παίρνουν ξεχωριστά το πρωινό τους. 

Διαβάστε Επίσης

"Την ημέρα των Χριστουγέννων, οι κυρίες γενικά επιλέγουν ένα light πρωινό που αποτελείται από φρούτα, χυμό, τοστ και καφέ τα οποία σερβίρονται στα δωμάτια τους", είχε δηλώσει ο McGrady σε παλαιότερη συνέντευξή του στη Daily Mail. "Οι άντρες κατεβαίνουν στη σάλα του πρωινού κατά τις 8.30 όπου απολαμβάνουν ένα πλούσιο πρωινό από αβγά, μπέικον και μανιτάρια, πριν αναχωρήσουν για τη λειτουργία. Όταν επιστρέφουν, πηγαίνουν κατευθείαν για το ποτό πριν από γεύμα". 

Μία εξήγηση γι' αυτή την "παράδοση" λέει ότι πιθανότατα οι γυναίκες της βασιλικής οικογένειας σερβίρονται το πρωινό τους στο δωμάτιο γιατί χρειάζονται περισσότερο χρόνο για να ετοιμαστούν πριν πάνε στην εκκλησία. Τα δώρα τους τα ανταλλάσσουν τη βραδιά της παραμονής των Χριστουγέννων, όπου όλοι μαζί απολαμβάνουν το χριστουγεννιάτικο γεύμα. 

Διαβάστε Επίσης