Πριγκίπισσα Ευγενία | Το ένα (ιδιαίτερο) πράγμα που απαγορεύεται να κάνει στο χριστουγεννιάτικο τραπέζι

Η εορταστική απαγόρευση της Sarah Ferguson στις κόρες της.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Μπορεί τα Χριστούγεννα να είναι οι ημέρες που όλοι φοράμε χωρίς δεύτερες σκέψεις και ενοχές τη χαλαρή μας διάθεση, όμως, αυτό δεν ισχύει απαραίτητα και για τα μέλη της βρετανικής βασιλικής οικογένειας. Τουλάχιστον, αυτό εκμυστηρεύεται η πριγκίπισσα Ευγενία, η οποία καλείται να υπακούσει σε έναν σημαντικότατο βασιλικό κανόνα όσον αφορά τα εορταστικά τραπέζια.

Ενώ πολλές πληροφορίες είναι ήδη γνωστές για το αυστηρό βασιλικό πρωτόκολλο, η 33χρονη Royal έκανε αρκετές εκπληκτικές αποκαλύψεις για τη βασιλική ζωή στο Podcast Table Manners, συμπεριλαμβανομένου του ότι η μητέρα της, Sarah Ferguson, απαγόρευσε το να ακουμπούν τα πόδια των καλεσμένων στο τραπέζι.

Ρίχνοντας μία ματιά στην ιδιωτική της ζωή με τους γιους της Augie και το μωρό Ernest, η Ευγενία συνέχισε αποκαλύπτοντας πως το να ακουμπούν τα πόδια τους στο τραπέζι είναι πάντα ευπρόσδεκτο στο οικογενειακό σπίτι που μοιράζεται με τον σύζυγό της Jack.

Τα Χριστούγεννα αναμένεται να είναι μια πολύ πολυάσχολη περίοδος για ορισμένα μέλη της βασιλικής οικογένειας. Σύμφωνα με την παράδοση, οι Royals θα συγκεντρωθούν στο κτήμα του βασιλιά Sandringham και σύμφωνα με τον βασιλικό συντάκτη του ITV, Chris Ship, η βασίλισσα έχει προσκαλέσει τα παιδιά και τα εγγόνια της να γευματίσουν τα Χριστούγεννα με τα μέλη της βασιλικής οικογένειας. 

Η Καμίλα είναι στοργική μητέρα του Tom Parker Bowles και της Laura Lopes από τον προηγούμενο γάμο της με τον Andrew Parker Bowles. Ο Tom μοιράζεται την κόρη Lola και τον γιο Freddy με την πρώην σύζυγό του Sara Buys, ενώ η Laura και ο σύζυγός της Harry είναι αφοσιωμένοι γονείς της κόρης Eliza και των δίδυμων γιων, Gus και Louis.

Διαβάστε Επίσης