Βασίλισσα Letizia | Ο διαχρονικός συνδυασμός που έκανε για τη γιορτινή της εμφάνιση

Η βασίλισσα Letizia επέλεξε το χρώμα που πρωταγωνιστεί τα Χριστούγεννα.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Μαθήματα στιλ είναι οι επίσημες εμφανίσεις που κάνει η βασίλισσα Letizia. Δεν θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση και η συνάντησή της με το διοικητικό συμβούλιο του ιδρύματος Princess of Girona στο Royal Palace στη Μαδρίτη. Στο πλευρό της 51χρονης βασίλισσας ήταν και ο σύζυγός της, βασιλιάς Felipe. 

Για την περίσταση η Letizia επέλεξε έναν διαχρονικό συνδυασμό για τη γιορτινή περίοδο που δεν είναι άλλος από το κόκκινο με το μαύρο. Προτίμησε ένα κόκκινο πουκάμισο Hugo Boss το οποίο συνδύασε με μία μαύρη φούστα Carolina Herrera με σχέδια λουλουδιών στη μία πλευρά της. Ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με μαύρες μπότες Magrit και μαύρη ζώνη Burberry ενώ έδωσε γιορτινή λάμψη με τα Gold & Roses διαμαντένια σκουλαρίκια της που ανήκουν στη συλλογή I am red. 

Βασίλισσα Letizia | Ο διαχρονικός συνδυασμός που έκανε για τη γιορτινή της εμφάνιση

Έχουν προηγηθεί άλλες τρεις επίσημες εμφανίσεις στις οποίες η Letizia επέλεξε το συγκεκριμένο outfit. Είναι γνωστή άλλωστε η αδυναμία που έχει στη βιώσιμη μόδα και συχνά ανακυκλώνει κομμάτια που έχει στη ντουλάπα της. Κάποια από αυτά τα μοιράζεται και με τις κόρες της, πριγκίπισσα Leonor και Infanta Sofia. 

Διαβάστε Επίσης