Βασίλισσα Letizia | Η αλήθεια για τη θυμωμένη έκφραση στη σημαντική στιγμή της Leonor

Είχε κάποια σχέση με τα δημοσιεύματα για την φερόμενη σχέση της βασίλισσας Letizia με τον πρώην σύζυγο της αδερφή της;

HARPER'S BAZAAR TEAM

Μία από τις πιο σημαντικές ημέρες της προετοιμασίας της Leonor για τα μελλοντικά ης καθήκοντα ήταν η μέρα που 0ρκίστηκε στο Κογκρέσο πίστη στο ισπανικό Σύνταγμα. Η στιγμή αυτή όμως επισκιάστηκε για λίγο από τη θυμωμένη έκφραση της μητέρας της, βασίλισσας Letizia. Τα συναισθήματά της κατέγραψαν οι φωτογράφοι που βρέθηκαν στην τελετή και στη συνέχεια οι εικόνες κυκλοφόρησαν στα media.

Τι συνέβη στις 31 Οκτωβρίου, ανήμερα των 18ων γενεθλίων της πριγκίπισσας Leonor, και έκανε την 51χρονη βασίλισσα της Ισπανίας να θυμώσει; Μέχρι σήμερα κανείς δεν είχε καταφέρει να βρει την απάντηση. Η έκφραση της Letizia προκάλεσε προβληματισμό. 

Η αλήθεια πίσω από την έκφραση της βασίλισσας Letizia

Μία από τις εξηγήσεις που έδωσαν τα ισπανικά media ήταν ότι η κακή διάθεση της βασίλισσας οφειλόταν σε κάποιο θέμα υγείας. Η royal expert Pilar Eyre αποκάλυψε όμως την αλήθεια πίσω από τον θυμό της βασίλισσας. 

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε στο περιοδικό Lecturas, η έκφραση είχε να κάνει με τον πρώην γαμπρό της Jaime del Burgo με τον οποίο φέρεται να είχε εξωσυζυγική σχέση. 

Κατά τη διάρκεια της ημέρας η Letizia έλαβε ένα τηλεφώνημα το οποίο την προειδοποιούσε ότι η κυκλοφορία της είδησης θα επηρέαζε τη δημόσια εικόνα της. Ένα τέτοιο τηλεφώνημα, σύμφωνα με τη δημοσιογράφο, δημιούργησε στη βασίλισσα συναισθήματα που είχαν ως αποτέλεσμα την έκφραση που είδαμε στο πρόσωπό της στην ημέρα της Ορκωμοσίας της 18χρονης πριγκίπισσας. 

Αυτό που έκανε χειρότερα τα πράγματα είναι η κυκλοφορία του βιβλίου που αναφερόταν σε αυτή την παράνομη σχέση. Λίγες μέρες αργότερα ο πρώην σύζυγος της αδερφής της αποφάσισε να μοιραστεί περισσότερες λεπτομέρειες μέσα από τον λογαριασμό του στο X αλλά οι αναρτήσεις του δεν έμειναν για πολύ στον διαδικτυακό αέρα. Ο ίδιος είπε στη συνέχεια πως δεν μετανιώνει για την εξομολόγησή του. 

Η αντίδραση του βασιλικού ζευγαριού της Ισπανίας στο σκάνδαλο

Τα νέα προκάλεσαν αναστάτωση στο La Zarzuela αλλά το Παλάτι επέλεξε να μην πάρει επίσημη θέση. Ο βασιλιάς Felipe και η βασίλισσα Letizia συνέχισαν να τηρούν τα επίσημα καθήκοντά τους χωρίς να κάνουν καμία αναφορά στο θέμα που στα ισπανικά media έγινε γνωστό ως το "σκάνδαλο της πασμίνας"

Διαβάστε Επίσης