Πρίγκιπας William | Γιατί θα χρειαστεί να διακόψει τις χριστουγεννιάτικες διακοπές με την οικογένειά του

Το απροσδόκητο γεγονός που θα κρατήσει τον πρίγκιπα της Ουαλίας μακριά από τα παιδιά του για λίγα εικοσιτετράωρα.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Μπορεί τα Χριστούγεννα να αποτελεί την καλύτερη ευκαιρία για τον πρίγκιπα William και την Κate Middleton να περάσουν ποιοτικό χρόνο με τα παιδιά τους, όμως, ένα ξαφνικό γεγονός φαίνεται ότι θα κρατήσει τον πρίγκιπα της Ουαλίας λίγες ημέρες μακριά από την οικογένεια του.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Hello Canada, ο πρίγκιπας William βρίσκεται καθ' οδόν προς το Κουβέιτ στη Μέση Ανατολή για να εκφράσει τα συλλυπητήριά του στην Αυτού Υψηλότητα Σεΐχη Mishal Al-Ahmad Al-Jaber Al-Sabah μετά τον θάνατο της Αείμνηστης Υψηλότητάς του, Amir Sheikh Nawaf Al-Ahmad Al-Jaber Al-Sabah.

Ο πρίγκιπας της Ουαλίας πραγματοποιεί το ταξίδι εκ μέρους του πατέρα του, βασιλιά Καρόλου - τονίζοντας τη σημασία της διμερούς σχέσης μεταξύ του Ηνωμένου Βασιλείου και του Κουβέιτ. Η βασιλική οικογένεια διατηρεί μακροχρόνιους δεσμούς με το Κουβέιτ και την Αυτού Υψηλότητα Σεΐχη Mishal Al-Ahmad Al-Jaber Al-Sabah, ο οποίος επισκέφθηκε το Ηνωμένο Βασίλειο τρεις φορές φέτος: για τη στέψη τον Μάιο, ως προσκεκλημένος της κυβέρνησης τον Αύγουστο και για να συναντήσει τον βασιλιά τον Οκτώβριο.

Τον πρίγκιπα William θα συνοδεύσει στο Κουβέιτ και ο υπουργός Εξωτερικών David Cameron. Ο μπαμπάς των τριών παιδιών κανονικά θα έπρεπε να προετοιμάζεται για την εορταστική περίοδο αυτή την εποχή, με τα τρία παιδιά του να έχουν τελειώσει το σχολείο για τις χριστουγεννιάτικες διακοπές την Παρασκευή. Ο βασιλικός και η οικογένειά του έχουν συχνά ένα πολυάσχολο πρόγραμμα ενόψει της 25ης Ιουλίου. 

Στις αρχές Δεκεμβρίου, ο William, η σύζυγός του πριγκίπισσα Kate και τα τρία τους παιδιά, ο πρίγκιπας George, δέκα ετών, η πριγκίπισσα Charlotte, οκτώ ετών, και ο πρίγκιπας Louis, πέντε ετών, εθεάθησαν να ψωνίζουν χριστουγεννιάτικα δέντρα στο Windsor Great Park. 

Διαβάστε Επίσης