Πριγκίπισσα Βεατρίκη | Οι λόγοι που τα φετινά Χριστούγεννα είναι διαφορετικά από τα προηγούμενα

Μία έκπληξη και μία αλλαγή οδήγησαν την κόρη της Sarah Ferguson και του πρίγκιπα Andrew σε έναν χριστουγεννιάτικο εορτασμό που δεν θύμιζε σε τίποτα τον προηγούμενο.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Τα φετινά Χριστούγεννα ήταν διαφορετικά και σπουδαία για την πριγκίπισσα Βεατρίκη. Και αυτό, διότι μετά από δεκαετίες κατάφερε να περάσει την εορταστική ημέρα στο πλευρό της αδερφής της, πριγκίπισσα Ευγενία και της μητέρας της, Sarah Ferguson.

Η πριγκίπισσα με το μοναδικά ανέμελο στιλ εμφανίστηκε χαρούμενη καθώς έβγαινε από την πρωινή λειτουργία στην εκκλησία της Αγίας Μαρίας Μαγδαληνής στο Sandringham και μάλιστα σταμάτησε για να μιλήσει στους βασιλικούς θαυμαστές που είχαν συγκεντρωθεί για να χαιρετήσουν τη βασιλική οικογένεια.

"Ελπίζω να μην έχει πολύ κρύο;" ρώτησε μια ομάδα ανθρώπων, πριν προσθέσει: "Τραγουδούσαν όλοι πολύ καλά; Λατρεύω τα χριστουγεννιάτικα κάλαντα, σε κάνουν να νιώθεις όμορφα". 

Καθώς η πριγκίπισσα μιλούσε στο πλήθος, ο σύζυγός της Edoardo Mapelli Mozi την κοίταζε με υπερηφάνεια ενώ χαμογελούσε. Περπατώντας αργά πίσω από το ζευγάρι ήταν η Δούκισσα του Εδιμβούργου και η κόρη της, Lady Louise Windsor, οι οποίες επίσης πλησίασαν και χαιρέτησαν τον κόσμο που είχε συγκεντρωθεί.

Αυτός, όμως, δεν είναι ο μοναδικός λόγος που τα φετινά Χριστούγεννα είναι διαφορετικά από τα περσινά για την κόρη της Sarah Ferguson και του πρίγκιπα Andrew. Ο γιος του Edoardo Mapelli Mozzi, Wolfie, δεν πέρασε την ημέρα των Χριστουγέννων μαζί τους.

Ο νεαρός εντάχθηκε στην οικογένεια της πριγκίπισσα Βεατρίκης πέρυσι, επιδεικνύοντας τη σπουδαία σχέση που έχει με άλλους νεαρούς βασιλικούς, αλλά νωρίτερα αυτόν τον μήνα πέταξε μέχρι τη Φλόριντα με τη μητέρα του Dara Huang για να περάσει τις διακοπές των Χριστουγέννων με την οικογένεια της μητέρας του, συμπεριλαμβανομένων των παππούδων και των ξαδέλφων του.

Διαβάστε Επίσης