Sarah Ferguson | Η εμφάνισή της ανήμερα των Χριστουγέννων έγραψε Royal ιστορία

Η κίνηση της Δούκισσας του York που τη βοήθησε στο να αφήσει το στίγμα της - για έναν ακόμη λόγο - στα βιβλία της βρετανικής βασιλικής ιστορίας.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Χριστούγεννα όλοι μαζί! Η Sarah Ferguson έδωσε το παρών στην ετήσια εκδήλωση της βρετανικής βασιλικής οικογένειας σχετικά με την εκκλησιαστική τελετή των Χριστουγέννων για πρώτη φορά φέτος μετά από αρκετές δεκαετίες.

Η 64χρονη Δούκισσα του York εθεάθη να περπατά μαζί με τον πρώην σύζυγό της και τις κόρες τους, την 35χρονη πριγκίπισσα Βεατρίκη και την κατά δύο χρόνια μικρότερη αδερφή της τελευταίας, την πριγκίπισσα Ευγενία, 33 ετών.

Πιστεύεται ότι η τελευταία φορά που η Sarah απεικονίστηκε να περπατάει στην εκκλησιαστική λειτουργία με τη βασίλισσα Ελισάβετ Β' ήταν στις αρχές της δεκαετίας του 1990, κάτι που σημαίνει ότι η φετινή της απόφαση να παρευρεθεί μπορεί να χαρακτηριστεί ως ιστορική στις σελίδες της Royal παρακαταθήκης και έργου. Παρά την οριστικοποίηση του διαζυγίου τους το 1996, η Sarah και ο πρίγκιπας Andrew παρέμειναν καλοί φίλοι και εξακολουθούν να ζουν μαζί στο Royal Lodge στο Ουίνδσορ.

Sarah Ferguson | Η εμφάνισή της ανήμερα των Χριστουγέννων έγραψε Royal ιστορία

Η Sarah Ferguson είχε στενή σχέση με την πρώην πεθερά της, τη βασίλισσα Ελισάβετ Β', και πιστεύεται ότι τα τελευταία χρόνια ήταν καλεσμένη στο χριστουγεννιάτικο γεύμα.

Sarah Ferguson Christmas

Το 2023 δεν ήταν μία εύκολη χρονιά για τη Δούκισσα του York. Η διάγνωση της με καρκίνο του μαστού την οδήγησε σε ένα απαιτητικό χειρουργείο, με την απόφαση της να μιλήσει ανοιχτά για τη θεραπεία της να την μετατρέπει σε πρότυπο και παράδειγμα για άλλες γυναίκες δίνοντας τους την απαραίτητη ώθηση να κάνουν προληπτικές εξετάσεις. 

Μετά την ιστορική της εμφάνιση ανήμερα των Χριστουγέννων, η Δούκισσα του York μοιράστηκε επίσης ένα παλαιότερο στιγμιότυπο στο Instagram, που τη δείχνει να ενώνει τα χέρια της με την Βεατρίκη και την Ευγενία το 2016, καθώς σηματοδοτούσε τις εορταστικές εκδηλώσεις.

"Απολαμβάνουμε την παρέα του άλλου και νιώθουμε ευγνωμοσύνη σήμερα. Ελπίζω όλοι να έχουν μια υπέροχη μέρα. Καλά Χριστούγεννα σε όποιον γιορτάζει και ευχές για καλές γιορτές σε όλους!", έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης.

Διαβάστε Επίσης