Πριγκίπισσα Leonor | Απούσα η αδερφή της στην πρώτη της επίσημη εμφάνιση για το 2024

Στο πλευρό της πριγκίπισσας Leonor θα είναι οι γονείς της, Letizia και Felipe.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Μετά από τις διακοπές των Χριστουγέννων και μία μικρή ανάπαυλα από τα καθήκοντά της, η βασιλική οικογένεια της Ισπανίας ετοιμάζεται για την πρώτη επίσημη εμφάνισή της για το 2024. Πρόκειται για την καθιερωμένη Στρατιωτική Παρέλαση που σηματοδοτεί την έναρξη της στρατιωτικής χρονιάς και φυσικά ξεχωριστή θέση στην τελετή θα έχει η πριγκίπισσα Leonor.

Η 18χρονη κόρη του βασιλιά Felipe και της βασίλισσας Letizia θα κάνει το ντεμπούτο της στην Στρατιωτική Παρέλαση 2024. Η τελετή θα πραγματοποιηθεί στις 6 Ιανουαρίου και στο πλευρό της θα έχει τους γονείς της και για πρώτη φορά θα σταθεί δίπλα τους. Αυτό είναι μία ακόμα ένδειξη για την προετοιμασία της για τα μελλοντικά της καθήκοντα στον θρόνο που έχει ξεκινήσει και επίσημα μετά την ενηλικίωσή της. 

To dress code της τελετής

Για την περίσταση η πριγκίπισσα Leonor θα φορέσει τη στρατιωτική στολή του Ισπανικού Στρατού όπως έκανε και πρόσφατα στην Εθνική Ημέρα. Από την άλλη, η μητέρα της Letizia θα φορέσει, όπως επιβάλει το πρωτόκολλο, τουαλέτα. 

Η απουσία της αδερφής της

Απούσα από την τελετή θα είναι η αδερφή της, Infanta Sofia. Η μικρότερη κόρη του Felipe και της Letizia επέστρεψε σήμερα 4 Ιανουαρίου στην Ουαλία όπου σπουδάζει. Η 16χρονη δεν θα συνοδεύσει τους γονείς της στο φαγητό για το Three Kings’ Day λόγω της απουσίας της. 

Η Στρατιωτική Παρέλαση θα είναι παρόλα αυτά μία πολύ σημαντική στιγμή για την Leonor. Θα δείξει μαζί με το βασιλικό ζευγάρι της Ισπανίας την αφοσίωσή της στο Στέμμα σε μία τελετή που θα είναι η αρχή για την πορεία της προς τον θρόνο. Στις 8 Ιανουαρίου η πριγκίπισσα θα επιστρέψει στην στρατιωτική της εκπαίδευση στη Γενική Στρατιωτική Ακαδημία που θα ολοκληρωθεί τον Μάιο του 2024. 

Διαβάστε Επίσης