Βασίλισσα Letizia | Η τηλεοπτική της επιστροφή ως παρουσιάστρια

Η βασίλισσα Letizia έκανε την έκπληξη.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η βασίλισσα Letizia επέστρεψε στην τηλεόραση για καλό σκοπό. Η 51χρονη βασίλισσα της Ισπανίας ένωσε τις δυνάμεις τις με δύο καταξιωμένους Ισπανούς δημοσιογράφους για μια πρωτοβουλία αλληλεγγύης που ανέλαβαν. Οι δυο τους δηλώνουν μάλιστα θαυμαστές της.

Αν και η ίδια σταμάτησε να ασκεί τη δημοσιογραφία όταν παντρεύτηκε τον Felipe και έγινε επίσημα μέλος της βασιλικής οικογένειας της Ισπανίας, φαίνεται πως δεν έχασε το ταλέντο της. Με αφορμή τις χριστουγεννιάτικες διακοπές που σημαίνει την ολοκλήρωση των επίσημων καθηκόντων της, η Letizia συμμετείχε σε μία καμπάνια για την συγκέντρωση χρημάτων για τοπικά projects σε διαφορετικά μέρη του κόσμου

Για την ξεχωριστή περίσταση επέλεξε ένα τζάκετ σε γκρι και εκρού από τα Mango αποδεικνύοντας την αγάπη της για τα low cost brands αλλά και τη βιώσιμη μόδα. Το ίδιο item είχε επιλέξει και στη φωτογραφία που συνόδευε τη χριστουγεννιάτικη κάρτα της βασιλικής οικογένειας της Ισπανίας το 2021. Στη φωτογραφία πόζαραν δίπλα της ο σύζυγός της, βασιλιάς Felipe και οι δύο κόρες τους, Leonor και Infanta Sofia. 

H βασίλισσα ολοκλήρωσε το look της με τα αγαπημένα της σκουλαρίκια από το Gold&Roses και το Coreterno δαχτυλίδι της.

Η βασίλισσα φαίνεται πως απόλαυσε πολύ την εμφάνισή της στον ρόλο της παρουσιάστριας και ενθάρρυνε τον κόσμο να συμμετέχει σε αυτό τον κοινωνικό σκοπό. 

Διαβάστε Επίσης