Βασίλισσα Letizia | Το Carolina Herrera παλτό που επέλεξε στην τελευταία της εμφάνιση για το 2023

Η βασίλισσα Letizia ξεχώρισε με το χειμερινό look της.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η βασίλισσα Letizia έκανε την περασμένη Τρίτη την τελευταία της επίσημη εμφάνιση για το 2023. Η 51χρονη βασίλισσα της Ισπανίας έκανε την ετήσια συνάντησή της με τους διευθυντές του Cervantes Institute στο Διεθνές Πολιτιστικό Κέντρο Oscar Niemeyer. 

Για την περίσταση επέλεξε ένα χειμερινό look για να είναι κομψή αλλά και άνετη με τις χαμηλές θερμοκρασίες που επικρατούν στην Ισπανία αυτή την εποχή. Η βασίλισσα Letizia επέλεξε ένα κόκκινο φόρεμα Dries Van Noten -το κόκκινο είναι από τα χρώματα που αγαπά για τη γιορτινή περίοδο- το οποίο συνδύασε με μαύρο παλτό Carolina Herrera.

Ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με μαύρες μπότες Latouche, τσάντα Carolina Herrera και σκουλαρίκια Aldao.

Βασίλισσα Letizia | Το Carolina Herrera παλτό που επέλεξε στην τελευταία της εμφάνιση για το 2023

Το παλτό που επέλεξε φαίνεται πως είναι το αγαπημένο της για τη χειμερινή περίοδο και θα συνεχίσει να το φορά και τους κρύους μήνες που θα ακολουθήσουν. 

Μέχρι τότε η βασίλισσα Letizia θα έχει κάποιες μέρες ξεκούρασης μαζί με την οικογένειά της και θα υποδεχτούν όλοι μαζί το 2024 αφού η εμφάνισή της στο Διεθνές Πολιτιστικό Κέντρο Oscar Niemeyer ήταν η τελευταία της χρονιάς. Μιας χρονιάς που ήταν ιδιαίτερα δύσκολη αφού ολοκληρώθηκε με ένα σκάνδαλο που αφορούσε την προσωπική της ζωή.

Ο πρώην σύζυγος της αδερφής της αποκάλυψε λεπτομέρειες για τη συναισθηματική τους σχέση μέσα από τον λογαριασμό του στο X ενώ είχε προηγηθεί και η κυκλοφορία ενός βιβλίου που μιλούσε για τη φερόμενη εξωσυζυγική της σχέση με τον Jaime del Burgo.

Διαβάστε Επίσης