H Meghan Markle θέλει να γίνει βασίλισσα | Η Kate Middleton "έχει όλα όσα θέλει"

To σενάριο να γίνει η Meghan Markle βασίλισσα του Ηνωμένου Βασιλείου όμως είναι σχεδόν απίθανο.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η Meghan Markle "θέλει να γίνει βασίλισσα". Αυτό υποστηρίζει ο βασιλικός συγγραφέας Tom Bower. Ο ίδιος πιστεύει πως η 42χρονη δούκισσα του Sussex λαχταρά να επιστρέψει στο Στέμμα παρόλο που τα τελευταία χρόνια έχει εγκατασταθεί μόνιμα στην Καλιφόρνια με τον σύζυγό της. 

Ο συγγραφέας του Rebel Prince ανάφερε στο Closer Magazine ότι η σύζυγος του πρίγκιπα William, Kate Middleton "έχει όλα όσα θέλει" η Meghan Markle. H πρώην πρωταγωνίστρια του Suits ήλπιζε ότι με τον γάμο της με τον πρίγκιπα Harry, το 2018, θα γίνουν τα πράγματα "με τον τρόπο της"

Η Kate Middleton έχει όλα όσα θέλει 

"Υπάρχει μόνο ένας τρόπος κι αυτός είναι ο βασιλικός" σημειώνει ο Tom Bower. "Η Kate λάμπει, η Kate είναι επιτυχημένη, η Kate είναι δημοφιλής -όλα όσα ήθελε η Meghan".

Ο πρίγκιπας Harry είναι πέμπτος στη σειρά διαδοχής του βρετανικού θρόνου -μία θέση που η Meghan Markle φέρεται "να μην θέλει". 

Η  Meghan Markle υπονόμευσε τη φήμη της

Από τη στιγμή που οι Sussexes εγκατέλειψαν τη Βρετανία, υπέγραψαν μία συμφωνία 100 εκατομμυρίων δολαρίων με το Netflix και ένα ακόμη συμβόλαιο εκατομμυρίων με το Spotify. 

Σύμφωνα με τον Bower όμως όλα όσα προσπάθησε η Meghan Markle "υπονόμευσαν τη φήμη της". Αυτές οι κινήσεις ξεθώριασαν το A-list στάτους και "αντί να πάει πίσω στην ιδιωτικότητα που έλεγε ότι είχε ανάγκη" κάθε φορά "που εμφανίζεται στο προσκήνιο, χάνει λίγο ακόμη". "Απλά δεν μπορεί να νικήσει" εξηγεί ο Bower. 

Διαβάστε Επίσης