Golden Globes 2024: Οι πρωταγωνιστές του Suits έκαναν reunion χωρίς τη Meghan Markle

Η εμφάνιση τους στη σκηνή των Golden Globes ήταν μία από τις καλύτερες της βραδιάς.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Οι Patrick J. Adams, Gabriel Macht, Sarah Rafferty και Gina Torres έκαναν τους θαυμαστές τους Suits να χαρούν με το reunion τους στα Golden Globes 2024. Οι πρωταγωνιστές της αγαπημένης σειράς, που γνώρισε ξανά επιτυχία τους τελευταίους μήνες, βρέθηκαν στην 81η τελετή απονομής για να παρουσιάσουν ένα από τα βραβεία. Φυσικά, ήταν αυτό για την Καλύτερη Δραματική Σειρά το οποίο απονεμήθηκε προς το τέλος της βραδιάς. 

"Είναι δύσκολο να περιμένεις τόσο πολύ για να δεις τη σειρά σου να βρίσκει αυτή την αναγνώριση" αστειεύτηκε ο Patrick J. Adams καθώς παρουσίαζε το βραβείο μαζί με τους συμπρωταγωνιστές του στο Suits Gabriel Macht, Sarah Rafferty και Gina Torres. 

Η απουσία της Meghan Markle 

Από την παρέα τους έλειπε η Meghan Markle. Κάτι που η Gina Torres κλήθηκε να σχολιάσει στο κόκκινο χαλί. "Δεν έχουμε τον αριθμό της. Απλά δεν τον έχουμε, οπότε... θα το δει. Θα είναι χαρούμενη που είμαστε εδώ" ανέφερε η ηθοποιός. 

Το αστείο στιγμιότυπο με το φόρεμα της Sarah Rafferty

Η Torres εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί των Golden Globes μαζί με την Sarah Rafferty. Η δεύτερη μάλιστα είχε μια αστεία στιγμή με το Lanvin φόρεμά της που σηκωνόταν από τον αέρα κατά τη διάρκεια συνέντευξης.

Διαβάστε Επίσης