Γιατί η Leonor είναι η πιο δημοφιλής πριγκίπισσα της Ευρώπης

H πριγκίπισσα Leonor έχει καταφέρει μέσα σε λίγους μήνες να γίνει μία από τους πιο πολυσυζητημένους royals.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Είναι μόλις 18 χρονών αλλά έχει ήδη κάνει τα πρώτα της σημαντικά βήματα για την προετοιμασία του μελλοντικού της ρόλου στον θρόνο της Ισπανίας. Η πριγκίπισσα Leonor θα γίνει, για πολλούς, μια σπουδαία βασίλισσα. Έχει καταφέρει να εμπνεύσει από τώρα τον θαυμασμό και την εκτίμηση του ισπανικού λαού ενώ έχει αναδειχθεί και στην πιο δημοφιλή πριγκίπισσα της Ευρώπης. 

Η μεγάλη κόρη του πρίγκιπα Felipe και της πριγκίπισσας Letizia έχει επιδείξει, πέρα από την κομψότητά της -που μάλλον έχει πάρει από τη μητέρα της και βασίλισσα της Ισπανίας- αφοσίωση και θέληση για τα επίσημα καθήκοντά της.

Η Leonor συνδυάζει εμφάνιση και ικανότητες

Πριν από την ενηλικίωσή της και την ανάληψη ευθυνών που την φέρνουν συχνά στο προσκήνιο της επικαιρότητας, η πριγκίπισσα Leonor αποσπούσε θετικά σχόλια για την αισθητική, την αυτοπεποίθηση και τις στιλιστικές της επιλογές στις επίσημες εκδηλώσεις. 

Πρόσφατα, την είδαμε στην πρώτη της Στρατιωτική Παρέλαση για το 2024 όπου φορούσε τη στρατιωτική της στολή αλλά και πάλι κέρδισε τις εντυπώσεις του διεθνούς τύπου με την παρουσία της. Ήταν μάλιστα η πρώτη φορά που στάθηκε δίπλα στους γονείς της, βασιλιά Felipe και βασίλισσα Letizia σε αυτή την καθιερωμένη τελετή που σηματοδοτεί την έναρξη της στρατιωτικής χρονιάς για την Ισπανία. 

Τα διεθνή media την αποθεώνουν 

Media όπως το Tatler και η Daily Mail έχουν αφιερώσει πολλές σελίδες τους με κολακευτικούς χαρακτηρισμούς για την 18χρονη πριγκίπισσα. "Το απόλυτο κορίτσι της δράσης" και "απεικόνιση της αυτοπεποίθησης" είναι μόνο μερικά από αυτά που χρησιμοποίησαν για να υπογραμμίσουν την αφοσίωσή της στη σωματική προετοιμασία της στην Στρατιωτική Ακαδημία της Zaragoza.

Στην ακαδημία, η πριγκίπισσα Leonor έχει αξιέπαινη συμπεριφορά σε όλα τα στάδια της προετοιμασίας της. Πέρα από τις στρατιωτικές της ικανότητες η κόρη του βασιλικού ζευγαριού της Ισπανίας εντυπωσιάζει και με την εμφάνισή της: κομψό look, γοητευτικό χαμόγελο και στενές επαφές με τον κόσμο. 

Δείχνει άνετη μπροστά στις κάμερες ενώ διατηρεί μια δυνατή και τρυφερή σχέση με τους γονείς της και την 16χρονη αδερφή της, Infanta Sofia. Αυτό προμηνύει μια σταθερή μοναρχία στα χρόνια που έρχονται. 

Διαβάστε Επίσης