Πρίγκιπας Hussein της Ιορδανίας | Σπάνια δημόσια εμφάνιση με τη σύζυγό του

Ο πρίγκιπας Hussein και η πριγκίπισσα Rajwa είναι από τα πιο διακριτικά ζευγάρια των royals.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Ο πρίγκιπας Hussein και η σύζυγός του, Rajwa Al Saif πέταξαν μέχρι τη Σιγκαπούρη κάνοντας μία σπάνια δημόσια εμφάνιση. Το πριγκιπικό ζευγάρι της Ιορδανίας, που ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας την περασμένη χρονιά, έδωσε το παρών σε ένα γεύμα που έκανε το Φόρουμ Τεχνολογικής Συμμαχίας ανάμεσα στην Ιορδανία και τη Σιγκαπούρη

Η σπάνια δημόσια εμφάνιση στη Σιγκαπούρη

Η εκδήλωση διοργανώθηκε από το Υπουργείο Ψηφιακής Οικονομίας και Επιχειρηματικότητας, την πρεσβεία της Ιορδανίας στη Σιγκαπούρη, την Επαγγελματική Ομοσπονδία της Σιγκαπούρης και τον οργανισμό SG Teck. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ο πρίγκιπας Hussein της Ιορδανίας μίλησε για τη γενέτειρά του που "φιλοδοξεί να γίνει μια ανερχόμενη δύναμη στην παγκόσμια τεχνολογική σκηνή". 

O 29χρονος πρίγκιπας επέλεξε για την εμφάνισή του κοστούμι ενώ η σύζυγός του μια φλοράλ δημιουργία με την υπογραφή της σχεδιάστριας Lydia Millen. Ολοκλήρωσε το look της με μία τσάντα Jacquemus.

Ο εντυπωσιακός γάμος του Hussein και της Rajwa 

Το πριγκιπικό ζευγάρι της Ιορδανίας είναι ένα από τα πιο αγαπημένα και διακριτικά ζευγάρια των royals. Ο Hussein και η Rajwa παντρεύτηκαν το καλοκαίρι του 2023 με τους καλεσμένους τους να φτάνουν τους 140. Ανάμεσά τους ήταν ο πρίγκιπας William με την Kate Middleton και η πριγκίπισσα Βεατρίκη με τον Edoardo Mapelli Mozzi.

H νύφη της βασίλισσας Ράνια έδειχνε υπέροχη μέσα στο μεταξένιο νυφικό της με την υπογραφή του διάσημου Λιβανέζου σχεδιαστή Elie Saab. Μία μέρα μετά το μυστήριο ο σύζυγός της έκανε ένα τρυφερό αφιέρωμα σε εκείνη. "Ο Θεός με ευλόγησε με την Rajwa, το φως της ζωής μου και την παντοτινή μου σύντροφο. Μακάρι ο γάμος μας να φέρει και στους δύο ειρήνη και ζεστασιά. Προσεύχομαι στον Θεό να συνεχίσει να μας ευλογεί" έγραψε ο Hussein. 

Διαβάστε Επίσης