"Ένιωσα μόνη και πονούσα" | Οι δύσκολες στιγμές που πέρασε η Mary της Δανίας

Όσα εξομολογήθηκε η Mary της Δανίας σε μία σπάνια συνέντευξή της.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η Mary της Δανίας θα γίνει και επίσημα βασίλισσα την ερχόμενη Κυριακή καθώς ο σύζυγός της, Frederik διαδέχεται στον θρόνο τη μητέρα του βασίλισσα Μαργαρίτα. Η 51χρονη θα γίνει η πρώτη βασίλισσα της Ευρώπης που έχει γεννηθεί στην Αυστραλία και έχουν ήδη αρχίσει να γράφονται αμέτρητα αφιερώματα για τη ζωή της. 

Η γνωριμία και ο γάμος της με τον πρίγκιπα Frederik θεωρείται ένα σύγχρονο παραμύθι αφού η Mary της Δανίας δεν προέρχεται από αριστοκρατική οικογένεια. Όσο ζούσε στη γενέτειρά της εργαζόταν στον τομέα της διαφήμισης και γνώρισε τον σύζυγό της σε μία παμπ στο Σίδνεϊ.  

Η εξομολόγηση της Mary της Δανίας για τη μητέρα της 

Μία λεπτομέρεια από τη ζωή της που λίγοι ξέρουν είναι η δύσκολη περίοδος που πέρασε η Mary Donaldson μετά τον θάνατο της μητέρα της. Ήταν μόλις 26 ετών όταν την έχασε. Η Henrietta "Etta” Donaldson πέθανε λίγα χρόνια πριν γνωρίσει τον Frederik. 

Η ίδια μίλησε για την απώλεια σε μία σπάνια συνέντευξη που έδωσε το 2016 στο Women’s Weekly. "Ήμουν 26. Έγινε τόσο νωρίς" είπε η Mary στο περιοδικό. "Είναι τόσο σκληρό να το βλέπεις όταν είναι τόσο κοντινό και προσωπικό αλλά καθώς μεγαλώνεις, μαθαίνεις να εκτιμάς τον χρόνο που είχες μαζί σαν ένα δώρο".

"Και η απώλεια προσφέρει κάτι που δεν θα είχες σε άλλη περίπτωση. Σε κάνει δυνατό άνθρωπο" εξομολογήθηκε η Mary.

"Ένιωσα μόνη και πονούσα"

Στον πόνο που ένιωσε από την απώλεια γης μητέρας της είχε μιλήσει και σε παλαιότερη συνέντευξή της, το 2015. "Ένιωσα μόνη και πονούσα" είπε σε έναν τηλεοπτικό και ραδιοφωνικό σταθμό της Δανίας. 

"Σαν να μην καταλάβαινε κανείς τι περνούσα και είχα φτάσει σε μία ακινητοποίηση ενώ ολόκληρος ο κόσμος γύρω μου συνέχιζε να πηγαίνει μπροστά" συμπλήρωσε. "Θα ήθελα να είχα περάσει περισσότερο χρόνο μαζί της". 

Η απώλεια της μητέρας της την έκανε να αφήσει για λίγο την Αυστραλία και να ταξιδέψει στην Ευρώπη. Εργάστηκε για λίγο στο Εδιμβούργου πριν επιστρέψει στο Σίδνεϊ όπου γνώρισε στη η συνέχεια τον σύζυγό της με τον οποίο παντρεύτηκαν το 2004. 

Διαβάστε Επίσης