H Natalie Portman ετοιμάζεται να καταθέσει αίτηση διαζυγίου

Δεν μπορεί να ξεπεράσει την απιστία από τον σύζυγό της, Benjamin Millepied.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η κρίση στον γάμο της Natalie Portman με τον Benjamin Millepied είναι γνωστή εδώ και καιρό. Συγκεκριμένα, το περασμένο καλοκαίρι κυκλοφόρησε η φήμη ότι το ζευγάρι έχει χωρίσει, αφού η διάσημη ηθοποιός έμαθε για την απιστία του συζύγου της με μία πολύ νεώτερή του γυναίκα, την 25χρονη ακτιβίστρια Camille Étienne. Ωστόσο, σύντομα πηγές έσπευσαν, τότε, να διαψεύσουν τον χωρισμό χωρίς να αρνούνται το γεγονός της απιστίας. Αυτό που επικοινωνήθηκε, εν τέλει, δημόσια είναι ότι η Natalie Portman και ο Benjamin Millepied προσπαθούσαν ώστε να σώσουν τον γάμο τους. 

Διαβάστε Επίσης

Φαίνεται, όμως, πως το τραύμα από την απιστία του συζύγου της δεν ήταν εύκολο να επουλωθεί, και η Natalie Portam είναι πολύ κοντά στο να καταθέσει αίτηση διαζυγίου. Πρόσφατο ρεπορτάζ της Daily Mail υποστηρίζει ότι η Portman σε πρόσφατη συνέντευξή της στο WSJ Magazine δεν έκανε καμία αναφορά στον επί 11 χρόνια σύζυγό της. Ο δημοσιογράφος που έκανε τη συνέντευξη αναφέρει ότι επισκέφτηκε την πρωταγωνίστρια στο σπίτι της στο Παρίσι, όπου ζει με τα δυο της παιδιά, τον 12χρονο Aleph και την 6χρονη Amalia, ενώ στη συνέντευξη δεν έγινε καμία αναφορά στον γάμο της και τον Millepied. Η εντύπωση ότι η Portman είναι ήδη χωρισμένη ενισχύθηκε και από το γεγονός ότι η ηθοποιός εμφανίστηκε solo στο κόκκινο χαλί των Golden Globes, ενώ έχει σταματήσει να φορά τη βέρα της εδώ και κάμποσο καιρό. 

Το ρεπορτάζ της Daily Mail αναφέρει ότι η Natalie Portman έχει πάρει χρόνο ώστε να "θεραπευτεί από το τραύμα" και να μπορέσει να προχωρήσει παρακάτω παίρνοντας τις καλύτερες αποφάσεις για τα παιδιά της, πριν καταθέσει οριστικά το διαζύγιο. Όπως αναφέρει η πηγή στην εφημερίδα, "η Natalie και ο Benhamin προσπάθησαν να τα βρουν και να κάνουν τον γάμο τους να προχωρήσει, αλλά εκείνη δεν μπορούσε να ξεπεράσει το γεγονός της απιστίας. Το διαζύγιο είναι σε προεργασία, αλλά ακόμα δεν το έχει καταθέσει. Έχουν χωρίσει, και η Natalie ζει στο Παρίσι, ενώ ο Benjamin συνεχίζει να εργάζεται στις Η.Π.Α. Προσπαθούν να βρουν τι είναι το καλύτερο για τα παιδιά τους, αφού και οι δυο τα λατρεύουν και είναι σπουδαίοι γονείς". 

Διαβάστε Επίσης