Βασίλισσα Letizia | Πώς το πρόβλημα υγείας της έχει αλλάξει το στιλ της

Η βασίλισσα Letizia παραμένει όμως μία από τις πιο κομψές royals της Ευρώπης.

Το 2024 ξεκίνησε με φορτωμένο πρόγραμμα για τη βασίλισσα Letizia. Την Τρίτη 16 Ιανουαρίου βρέθηκε με την ιδιότητα της προέδρου του Ισπανικής Αντικαρκινικής Οργάνωσης στην πρώτη σύσκεψη της χρονιάς που έγινε στη Μαδρίτη. Σε αυτή η σύζυγός του βασιλιά Felipe ενημερώθηκε για τα αποτελέσματα του 2023 και τον σχεδιασμό για τις δράσεις του οργανισμού μέσα στο 2024.

Για την περίσταση η βασίλισσα Letizia επέλεξε μαύρο παντελόνι με λευκό Hugo Boss πουκάμισο το οποίο συνδύασε με μάλλινη ζακέτα Frambua. Ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με την αγαπημένη της τσάντα Mauska και γόβες Magrit. Η επιλογή του χαμηλού τακουνιού στα παπούτσια της δεν είναι τυχαία και είναι μια τάση που συνοδεύει όλες τις εμφανίσεις της τον τελευταίο καιρό.

Βασίλισσα Letizia | Πώς το πρόβλημα υγείας της έχει αλλάξει το στιλ της

Το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει η βασίλισσα Letizia

Χαμηλά παπούτσια επέλεξε και στην αμέσως προηγούμενη επίσημη εμφάνισή της στις 9 Ιανουαρίου. Η αλλαγή αυτή στο στιλ της δεν πέρασε απαρατήρητη από τους royal fans. "Παρατήρησα ότι η βασίλισσα Letizia φοράει πλέον μόνο παπούτσια με χαμηλό τακούνι, σπάνια φοράει ψηλοτάκουνα πλέον και επίσης γιατί;" σημείωσε ένας από τους χρήστες του Instagram στον δημοφιλές λογαριασμό Royal Fashion Police. 

Ο διαχειριστής του λογαριασμού φρόντισε να δώσει την εξήγηση. "Η Letizia συχνά φοράει χαμηλά τακούνια γιατί όπως αναφέρουν τα ισπανικά media έχει ανυποχώρητο πόνο στα πέλματα και των δύο ποδιών εξαιτίας μιας χρόνιας πάθησης"

"Επίσης, έχει το νεύρωμα Μόρτον στο δεξί της πόδι το οποίο χαρακτηρίζεται από αδύναμο ιστό γύρω από τα νέυρα που οδηγούν στα δάχτυλα". 

Βασίλισσα Letizia

Τα θετικά σχόλια για την εμφάνισή της

Παρόλο που το στιλ της βασίλισσας Letizia έχει αλλάξει λόγω του θέματος υγείας που αντιμετωπίζει με τα πόδια της, αυτό που παραμένει ίδιο είναι η κομψότητά της. "Αγαπώ, αγαπώ τα παπούτσια" έγραψε ένας από τους διαδικτυακούς φίλους του Royal Fashion Police για την εμφάνιση με τις μαύρα δερμάτινα Adeba παπούτσια της. Τις εμφανίσεις της βασίλισσας εκθειάζουν συχνά μέσα από αφιερώματά τους και τα διεθνή media.  

Διαβάστε Επίσης