Βασίλισσα Letizia | Tο σακάκι που επέλεξε για την επιστροφή της στα επίσημα καθήκοντα

Μια εμφάνιση γεμάτη συμβολισμούς έκανε η βασίλισσα Letizia στη Μαδρίτη.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η πρώτη επίσημη εμφάνιση που έκανε η βασίλισσα Letizia για το 2024 ήταν η καθιερωμένη στρατιωτική παρέλαση. Σε αυτή συνοδευόταν από τον σύζυγό της, βασιλιά Felipe αλλά και την κόρη της, πριγκίπισσα Leonor. Για την περίσταση επέλεξε ένα διακριτικό look αφού ήθελε να κλέψει την προσοχή από τη 18χρονη διάδοχο του θρόνου. 

Λίγες μέρες αργότερα η Letizia έκανε την πρώτη της solo εμφάνιση που σηματοδοτεί την επιστροφή της στα επίσημα βασιλικά της καθήκοντα. Στο office look της πρωταγωνιστής είναι το σακάκι που επέλεξε καθώς έχει ξεχωριστή σημασία. 

Ο συμβολισμός πίσω από το καρό σακάκι

Το κόκκινο καρό σακάκι της δημιουργήθηκε από γυναίκες που είναι θύματα trafficking στο εργαστήρι ραπτικής του Association for the Prevention, Reintegration, and Care of Prostituted Women (APRAMP). Η βασίλισσα Letizia συνεργάζεται πολλά χρόνια με τον συγκεκριμένο οργανισμό που δίνει μάχη για αυτό το τεράστιο κοινωνικό πρόβλημα.

Με αυτό σακάκι η 51χρονη βασίλισσα θέλησε να στείλει ένα δυνατό μήνυμα στήριξης στο APRAMP και την αφοσίωσή του στην πρόληψη, την επανένταξη και τη φροντίδα των εκδιδόμενων γυναικών. 

Βασίλισσα Letizia | Tο σακάκι που επέλεξε για την επιστροφή της στα επίσημα καθήκοντα

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Letizia επιλέγει σχέδια από το συγκεκριμένο εργαστήρι για τις επίσημες εμφανίσεις της αποδεικνύοντας ότι αξιοποιεί το ντύσιμό της για να "μιλήσει" για σκοπούς τους οποίους πιστεύει βαθιά. 

Πώς συνδύασε η βασίλισσα Letizia το σακάκι της

Το καρό σακάκι είναι φτιαγμένο από γυναίκες που έχουν ξεφύγει από δύσκολες καταστάσεις και βρίσκονται στη διαδικασία της θεραπείας. Ένα ρούχο γεμάτο συμβολισμούς για να ξεκινήσει η νέα χρονιά. 

Η σύζυγός του βασιλιά Felipe το συνδύασε με μαύρο παντελόνι και μαύρες μπαλαρίνες Adeba. Ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με το μαύρο Carolina Herrera παλτό της το οποίο την προστάτεψε από το κρύο κατά την άφιξή της στο εργαστήρι του APRAMP.

Όσον αφορά τα αξεσουάρ της, προτίμησε σκουλαρίκια Gold and Roses και το αγαπημένο της δαχτυλίδι Coreterno που δεν αποχωρίζεται ποτέ. 

Διαβάστε Επίσης