Emma Stone | Το τηλεπαιχνίδι που θέλει διακαώς να πάρει μέρος

H Emma Stone αποκάλυψε ότι έχει προσπαθήσει να πάρει μέρος.

Η Emma Stone έχει μιλήσει για τα θεατρικά παιχνίδια που έκανε με τους συμπρωταγωνιστές της στο Poor Things για να έρθουν πιο κοντά. Ήταν ιδέα του σκηνοθέτη της ταινίας, Γιώργου Λάνθιμου. Πρόσφατα, αποκάλυψε ότι λατρεύει και ένα άλλο είδος που δεν είναι άλλο από τα παιχνίδια γνώσεων. Θέλει μάλιστα διακαώς να πάρει μέρος σε ένα συγκεκριμένο και το αποκάλυψε κατά τη διάρκεια συνέντευξής της στο podcast με τίτλο Variety Awards Circuit. Ο λόγος για το Jeopardy. 

Το κουίζ που συμπληρώνει κάθε χρόνο 

Στην ίδια συνέντευξη εκμυστηρεύτηκε ότι όχι μόνο βλέπει κάθε επεισόδιο του τηλεπαιχνιδιού αλλά συμπληρώνει κάθε χρόνο, τον Ιούνιο, το διαδικτυακό κουίζ. "Δεν θέλω να πάω στο Celebrity Jeopardy. Θέλω να κερδίσω τη θέση μου" δήλωσε η Emma Stone αναφερόμενη στην εκδοχή του σόου με διάσημους καλεσμένους. "Μπορείς να κάνεις το κουίζ μια φορά τον χρόνο με την ηλεκτρονική σου διεύθυνση και πότε δεν πήγα στο σόου. Ορκίζομαι, θα μπορούσα να πάω στο Jeopardy" συμπλήρωσε η πρωταγωνίστρια. 

Στη συνέχεια περιέγραψε πώς βλέπει το τηλεπαιχνίδι αναφέροντας ότι καταγράφει κάθε σωστή και λάθος απάντησή της. Τώρα που η δημοτικότητά της βρίσκεται στο απόγειο χάρη στον πολυβραβευμένο ρόλο της Bella Baxter, ίσως θα ήταν μια καλή ευκαιρία για τους παραγωγούς του Jeopardy να της προσφέρουν μία θέση για να αποδείξει τα λεγόμενά της. 

Η δυσκολία που αντιμετώπισε η Emma Stone στο Poor Things

Η ηθοποιός μίλησε στο ίδιο podcast και για τη συνεργασία της με τον Έλληνα σκηνοθέτη. Συγκεκριμένα αναφέρθηκε στην τελευταία σκηνή η οποία αποδείχτηκε δύσκολη.

Η Emma Stone είπε αστειευόμενη ότι η όρασή της είναι τόσο κακή που είναι "τέσσερις φορές νομικά κατοχυρωμένο ότι δεν μπορώ να δω". "Έβγαλα τους φακούς επαφής μου για να κάνω τη σκηνή με τον Chris, ο οποίος βρίσκεται στο τέλος ενός ακραία μακριού τραπεζιού" περιέγραψε. "Οπότε, κατά τη διάρκεια της σκηνής, πραγματικά δεν μπορούσα να τον δώ την περισσότερη ώρα, το οποίο είναι κάπως απίστευτο. Ένιωθα ότι ήμουν σε ένα είδος παραίσθησης από πυρετό όπου υπήρχε μία μάζα που μου μιλούσε στο τέλος του τραπεζιού. Ήταν αρκετά αποτελεσματικό". 

Η ηθοποιός ενώνει ξανά τις δυνάμεις της με τον Γιώργο Λάνθιμο και στην επόμενη ταινία του με τίτλο Kinds of Kindness. Σε αυτή συμπρωταγωνιστεί ξανά με τον Willem Dafoe ενώ το καστ συμπληρώνουν οι Jesse Plemons, Margaret Qualley και Hong Chau.

Διαβάστε Επίσης