Κόμισσα Athena | Οι σπάνιες φωτογραφίες από τη ζωή της στην Αμερική για τα δωδέκατα γενέθλιά της

Η κόρη του πρίγκιπα Joachim και της πριγκίπισσας Marie της Δανίας έγινε 12 ετών και η οικογένειά της το γιορτάζει.

HARPER'S BAZAAR TEAM

H κόμισσα Athena γίνεται 12 ετών και η ίδια – όπως και οι γονείς της – το γιορτάζει. Για να σφραγίσουν αυτό το ορόσημο, οι γονείς της, πρίγκιπας Joachim και πριγκίπισσα Marie της Δανίας μοιράστηκαν ένα σπάνιο – και αξιολάτρευτο – στιγμιότυπο της κόρης τους στην επίσημη σελίδα του Παλατιού της Δανίας στο Instagram.

Στην πρώτη φωτογραφία, η κόρη του πρίγκιπα Joachim ποζάρει για μια σόλο εικόνα έξω από το σπίτι της οικογένειάς της στην Washinghton, ενώ στη δεύτερη φωτογραφία, η Athena ήταν χαμογελαστή καθώς απολάμβανε την παρέα του ζωηρού κατοικίδιου της.

Ο δεύτερος γιος της βασίλισσας Margrethe και η σύζυγός του μετακόμισαν στις Ηνωμένες Πολιτείες πέρυσι μαζί με τα δύο παιδιά τους, καθώς ο ίδιος ανέλαβε μια νέα θέση εργασίας στην πρεσβεία της Δανίας στο Υπουργείο Άμυνας. Πίσω στις 14 Ιανουαρίου, ο θείος της Athena, Frederik ανακηρύχθηκε βασιλιάς της Δανίας μετά την παραίτηση της μητέρας του βασίλισσας Margrethe.

Η ιστορική αυτή εκδήλωση θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και οικογενειακή, καθώς η σύζυγος του Frederik, η βασίλισσα Μαρία, παρευρέθηκε μαζί με τα τέσσερα παιδιά τους: τον 18χρονο πρίγκιπα Christian 18 ετών, την 16χρονη πριγκίπισσα Isabella και τα 13χρονα διδυμάκια πρίγκιπας Vincent και πριγκίπισσα Josephine.

Διαβάστε Επίσης