Telma Ortiz | Η στήριξη στην αδερφή της, Letizia

H Telma Ortiz υπήρξε παντρεμένη με τον Jaime del Burgo με τον οποίο φέρεται να είχε σχέση η αδερφή της.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Το ερωτικό σκάνδαλο που αναστάτωσε στο τέλος του 2023 τη βασιλική οικογένεια της Ισπανίας επηρέασε και την Telma Ortiz. Η αδερφή της βασίλισσας Letizia υπήρξε παντρεμένη με τον Jaime del Burgo ο οποίος έκανε αποκαλύψεις για τη συναισθηματική του σχέση με τη βασίλισσα της Ισπανίας. 

Όλα ξεκίνησαν από το βιβλίο του δημοσιογράφου Jaime Peñafiel που υποστήριξε ότι η Letizia είχε δεσμό με τον πρώην σύζυγο της αδερφής της πριν και μετά τον γάμο της με τον βασιλιά Felipe. Ο Jaime del Burgo, όπως έχει γίνει γνωστό, ήταν φίλος της Letizia πριν η σχέση τους εξελιχθεί σε ερωτική ενώ στη συνέχεια παντρεύτηκε την αδερφή της.

Η απόφαση της Letizia να περιορίσει τις εμφανίσεις της

O Peñafiel αμφισβήτησε τη βασίλισσα και ως προς τη μητρότητα και υπονόησε ότι ήταν υπεύθυνη για την αυτοκτονία της αδερφής της, Erika.

Οι κατηγορίες για τη βασίλισσα Letizia προκάλεσαν μεγάλη συζήτηση το προηγούμενο διάστημα. Κάποιοι υποστηρίζουν ότι για αυτό τον λόγο η Letizia αποφάσισε να κάνει λιγότερες επίσημες εμφανίσεις το πρώτο διάστημα του 2024. 

Αυτή ίσως είναι μια "σιωπηλή απάντηση" του Παλατιού απέναντι σε όσα γράφονται αφού επίσημα δεν θέλησαν να σχολιάσουν τίποτα. 

Τι απάντησε η Telma Ortiz  για την αδερφή της

Από την άλλη, η αδερφή της έχει πάρει θέση και την έχει στηρίξει δημόσια. Η Telma Ortiz μίλησε για πρώτη φορά για εκείνη σε μία ασυνήθιστη παρέμβαση στον Τύπο. Είχε εκφράσει τη στήριξη και τον θαυμασμό της για την αδερφή της την οποία είχε περιγράψει ως "την καλύτερη". 

Η ίδια, αν και δεν μιλάει ποτέ για την οικογένειά της, επιβεβαίωσε τα λόγια του ρεπόρτερ του Europa Press που εξύμνησε τη δουλειά της βασίλισσας Letizia. 

"Επίσης την αγαπώ πάρα πολύ" είπε προσθέτοντας ότι η αδερφή της είναι η καλύτερη. Αστειεύτηκε και με τον δημοσιογράφο σχολιάζοντας πως στη δική της περίπτωση το να θαυμάζει τη βασίλισσα της "βγαίνει φυσικά". 

Με αυτές τις δηλώσεις η Telma Ortiz έχει δείξει την ανιδιοτελή στήριξή της στη βασίλισσα Letizia, που περνά μία από τις πιο δύσκολες περιόδους της στη μοναρχία. 

Διαβάστε Επίσης