Βασιλιάς Κάρολος | Πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο

Λίγες ώρες μετά την Kate Middleton, ο μονάρχης πήρε και εκείνος εξιτήριο με σκοπό να αναρρώσει στο σπίτι του.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Ο βασιλιάς Κάρολος πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο μετά από θεραπεία για διευρυμένο προστάτη, λίγες ώρες μετά την αντίστοιχη κίνηση (σ.σ. να πάρει εξιτήριο) της πριγκίπισσας της Ουαλίας από την ίδια μονάδα.

Ο μονάρχης πέρασε τρεις νύχτες στο The London Clinic μετά την εισαγωγή του την Παρασκευή, πριν φύγει από το νοσοκομείο λίγο μετά τον εντοπισμό της βασίλισσας Καμίλα να χαμογελά σε ένα μαύρο αυτοκίνητο Audi καθ' οδόν για να επισκεφθεί τον βασιλιά για τέταρτη φορά.

Η Kate, η πριγκίπισσα της Ουαλίας, είχε επίσης εισαχθεί στο The London Clinic ένα δεκαπενθήμερο νωρίτερα για μια προγραμματισμένη επέμβαση που περιλάμβανε σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά κοιλιακή χειρουργική επέμβαση, όπως αναφέρει το παλάτι του Κένσινγκτον.

"Ο βασιλιάς πήρε σήμερα το απόγευμα εξιτήριο από το νοσοκομείο μετά από προγραμματισμένη ιατρική θεραπεία και έχει επαναπρογραμματίσει τις προσεχείς δημόσιες υποχρεώσεις του για να μπορέσει να περάσει μια περίοδο ιδιωτικής ανάρρωσης", ανέφεραν τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ σε ανακοίνωσή τους το απόγευμα της Δευτέρας.

"Θα ήθελε να ευχαριστήσει την ιατρική ομάδα και όλους όσοι συμμετείχαν στην υποστήριξη της επίσκεψής του στο νοσοκομείο και είναι ευγνώμων για όλα τα ευγενικά μηνύματα που έλαβε τις τελευταίες ημέρες", συνεχίζει η ανακοίνωση.

Τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ δήλωσαν την περασμένη εβδομάδα ότι ο 75χρονος Κάρολος θα υποβληθεί στην επέμβαση για μια καλοήθη πάθηση η οποία είναι συχνή στους άνδρες άνω των 50 ετών. Η βασίλισσα Καμίλα δήλωσε στους ανθρώπους που βρίσκονταν μέσα στην Κλινική του Λονδίνου την Παρασκευή ότι ο βασιλιάς ήταν "καλά" μετά την επέμβαση.

Ο Κάρολος επισκέφθηκε επίσης τη νύφη του στο νοσοκομείο καθώς ανάρρωνε από τη δική της επέμβαση, όπως υποστηρίζει ρεπορτάζ του περιοδικού People. 

Διαβάστε Επίσης