Βασίλισσα Mary | Η σπάνια φωτογραφία με τον πατέρα της με αφορμή τα γενέθλιά της

Τα πόσα κλείνει σήμερα η βασίλισσα Mary της Δανίας;

HARPER'S BAZAAR TEAM

Τα πρώτα της γενέθλια ως βασίλισσα της Δανίας γιορτάζει σήμερα η σύζυγος του βασιλιά Frederik. H βασίλισσα Mary κλείνει τα 52 της και τα γιορτάζει με μία σπάνια και φωτογραφία με τον πατέρα της. Η τρυφερή πόζα με τον John Dalgleish Donaldson ανέβηκε στον επίσημο λογαριασμό της βασιλικής οικογένειας στο Instagram.

H βασίλισσα Mary ποζάρει χαμογελαστή δίπλα στον πατέρα της έχοντας το χέρι της περασμένο στον ώμο του. Η φωτογραφία είναι τραβηγμένη στην ηλιόλουστη Αυστραλία, τη γενέτειρα της 52χρονης βασίλισσας, από τον 13χρονο γιο της, πρίγκιπα Vincent.

Η βασίλισσα Mary μαζί με τον πατέρα της 

Στη λεζάντα της φωτογραφίας αναφέρει στα δανέζικα: "Η Υψηλότητά της βασίλισσα έχει γενέθλια και γίνεται 52. Για την περίσταση, η βασίλισσα επέλεξε μια φωτογραφία από μία ξεχωριστή στιγμή με τον πατέρα της από το πρόσφατο ταξίδι της στην Αυστραλία τον Δεκέμβριο. Η Αυτού Υψηλότης πρίγκιπας Vincent είναι ο φωτογράφος πίσω από αυτή". 

Το δέσιμο που έχει με την οικογένειά της 

Η βασίλισσα της Mary της Δανίας είναι η μικρότερη από τα τέσσερα παιδιά των Σκωτσέζων γονιών της, Henrietta και John. Το ζευγάρι παντρεύτηκε στο Εδιμβούργο το 1963 και στη συνέχεια μετανάστευσαν στην Αυστραλία και έγιναν και επίσημα πολίτες της το 1975. 

Η μητέρα της βασίλισσας έφυγε από τη ζωή τον Νοέμβριο του 1997 από επιπλοκές που είχε μετά από εγχείριση καρδιάς. Ο πατέρας της ξαναπαντρεύτηκε με την συγγραφέα αστυνομικών μυθιστορημάτων Susan Horwood η οποία υπογράφει με το ψευδώνυμο Susan Moody.

Η Mary και ο πατέρας της είναι πολύ δεμένοι. Το 2004 ήταν εκείνος που τη συνόδευσε στην εκκλησία για να παντρευτεί τον αγαπημένο της Frederik και τίμησε τις σκωτσέζικες ρίζες του φορώντας κιλτ. 

Διαβάστε Επίσης