Πρίγκιπας Harry | Επιστρέφει άμεσα στο Ηνωμένο Βασίλειο - Πότε θα βρεθεί στο πλευρό του πατέρα του

Η ανακοίνωση του Μπάκιγχαμ ότι ο βασιλιάς Κάρολος διαγνώστηκε με καρκίνο έχει προκαλέσει παγκόσμια αναταραχή.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Μπορεί το αρχικό ρεπορτάζ να ήθελε τον πρίγκιπα Harry να επιστρέφει στο Ηνωμένο Βασίλειο για να βρεθεί στο πλευρό του πατέρα του, βασιλιά Κάρολο, μετά τη διάγνωση του τελευταίου με καρκίνο σε λίγες ημέρες, όμως, τελικά η επιστροφή του Δούκα του Sussex θα γίνει πιο σύντομα από ποτέ. Για την ακρίβεια, σήμερα, Τρίτη 6 Φεβρουαρίου.

Η βρετανική εφημερίδα "The Sun" εξασφάλισε μερικές αποκλειστικές φωτογραφίες, στις οποίες ο πρίγκιπας Harry συναντάται στο LAX Airport προκειμένου να πετάξει μέχρι το Ηνωμένο Βασίλειο. Όπως γίνεται αντιληπτό από τον χρόνο της είδησης, ο Δούκας του Sussex βρίσκεται αυτή τη στιγμή στον αέρα (κυριολεκτικά), ενώ σε λίγες ώρες αναμένεται να βρεθεί στο πλευρό του πατέρα του.

Αξίζει να αναφερθεί ότι, όπως επιβεβαιώνεται από τις φωτογραφίες, ο πρίγκιπας Harry ταξιδεύει χωρίς τη Meghan Markle και τα παιδιά τους στο πλευρό του, καθώς θα μείνουν στο Montecito. Πρόσωπο από το περιβάλλον του Harry επιβεβαιώνει το ρεπορτάζ: "Ο Δούκας μίλησε με τον πατέρα του για τη διάγνωσή του. Θα ταξιδέψει στο Ηνωμένο Βασίλειο για να τον συναντήσει τις επόμενες ημέρες".

Εξυπακούεται ότι ο Κάρολος ενημέρωσε προσωπικά τον Harry για τη διάγνωσή του πριν προχωρήσει σε ανακοίνωση του στον κόσμο με μια δήλωση μέσω του παλατιού του Μπάκιγχαμ.

"Κατά τη διάρκεια της πρόσφατης νοσοκομειακής επέμβασης του βασιλιά για καλοήθη διεύρυνση του προστάτη, διαπιστώθηκε ένα ξεχωριστό ζήτημα ανησυχίας. Οι διαγνωστικές εξετάσεις που ακολούθησαν εντόπισαν μια μορφή καρκίνου. Η Αυτού Μεγαλειότης ξεκίνησε σήμερα ένα πρόγραμμα τακτικών θεραπειών, κατά τη διάρκεια του οποίου οι γιατροί του συνέστησαν να αναβάλει τα καθήκοντά του σε δημόσιους χώρους. Καθ' όλη τη διάρκεια αυτής της περιόδου, η Αυτού Μεγαλειότητα θα συνεχίσει να αναλαμβάνει τις κρατικές υποθέσεις και την επίσημη γραφειοκρατία ως συνήθως", ανέφερε η επίσημη δήλωση χαρακτηριστικά.