Πριγκίπισσα Leonor | Η μέρα που θα συναντήσει ξανά την αδερφή της, Infanta Sofia

Η Infanta Sofia ζει τους τελευταίους μήνες στην Ουαλία ενώ η πριγκίπισσα Leonor συνεχίζει τη στρατιωτική της εκπαίδευση στην Ισπανία.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η πριγκίπισσα Leonor και η Infanta Sofia είναι χωριστά πολλούς μήνες. Η διάδοχος του ισπανικού θρόνου μπήκε στη Στρατιωτική Ακαδημία της Zaragoza τον Αύγουστο ενώ η μικρότερη αδερφή της έφυγε για την Ουαλία όπου και φοιτά στο ξακουστό UWC Atlantic College.

Έκτοτε οι δύο κόρες της βασίλισσας Letizia και του βασιλιά Felipe έχουν βρεθεί για λίγες μέρες μέσα στα Χριστούγεννα. Ωστόσο, υπάρχει μία νέα ημερομηνία κατά την οποία θα βρεθούν και πάλι. 

Πότε θα βρεθεί ξανά η πριγκίπισσα Leonor με την Infanta Sofia

Σύμφωνα με τα ισπανικά media, η πριγκίπισσα Leonor και η Infanta Sofia θα κάνουν reunion κοντά στο Πάσχα όταν και όλη η βασιλική οικογένεια της Ισπανίας θα συγκεντρωθεί στο παλάτι La Zarzuela. Οι κόρες του βασιλικού ζευγαριού της Ισπανίας θα ξεκινήσουν, όπως αναφέρει η  Monarquía Confidencial, τις πασχαλινές τους διακοπές στις 28 Μαρτίου. 

"Η Leonor θα ταξιδέψει με ελικόπτερο από τη Zaragoza στη Μαδρίτη και η Sofia θα θα πάρει μια συμβατική πτήση από την Ουαλία" επιβεβαιώνουν πηγές κοντά στο παλάτι.

Πόσες μέρες θα μείνουν οι δύο αδερφές στη Μαδρίτη

Η Infanta Sofia θα περάσει τρεις μέρες παραπάνω διακοπών σε σχέση με την αδερφή της. Αυτό θα της επιτρέψει να περάσει περισσότερο χρόνο με τους γονείς της και τη γιαγιά της, Σοφία της Ισπανίας. 

Η πριγκίπισσα Leonor,από την άλλη, θα πρέπει να επιστρέψει στην Στρατιωτική Ακαδημία στις 4 Απριλίου. Η 18χρονη κόρη της Letizia και του Felipe είναι πολύ αφοσιωμένη στην προετοιμασία για τον μελλοντικό της ρόλο.  

Η βασιλική οικογένεια συνήθως εκμεταλλεύεται αυτές τις μέρες για να περάσουν χρόνο όλοι μαζί ενώ ταυτόχρονα κάνουν μικρές εκδρομές. Αυτή τη χρονιά όμως φαίνεται πως στα σχέδιά τους έχουν μόνο το να χαλαρώσουν και να ξεκουραστούν δεδομένου ότι η Leonor έχει ήδη πολύ έντονο πρόγραμμα στην καθημερινότητά της λόγω της σκληρής εκπαίδευσης που κάνει στην στρατιωτική ακαδημία. 

Έντονοι όμως ήταν οι τελευταίοι μήνες και για την υπόλοιπη οικογένεια μετά το ερωτικό σκάνδαλο της Letizia αλλά και τα δημοσιεύματα για την κακή συμπεριφορά της Infanta Sofia στο σχολείο. 

Διαβάστε Επίσης