Βασιλιάς Κάρολος | Πότε τραβήχτηκε η φωτογραφία της ανακοίνωσης για τη διάγνωση του καρκίνου

Το Παλάτι ανακοίνωσε ότι ο βασιλιάς Κάρολος διαγνώστηκε με καρκίνο με μία χαρακτηριστική φωτογραφία.

Στο επίκεντρο της βρετανικής βασιλικής οικογένειας είναι τα ζητήματα υγείας. Κάτι για το οποίο αστειεύτηκε και ο πρίγκιπας William στην επιστροφή του στα επίσημα καθήκοντά του. Στο χειρουργείο της Kate Middleton, προστέθηκε η επέμβαση του πατέρα του για τον προστάτη και λίγο μετά το εξιτήριο και των δύο από το The London Clinic το Παλάτι ανακοίνωσε ότι ο βασιλιάς Κάρολος διαγνώστηκε με καρκίνο. 

 "Είναι δίκαιο να πούμε ότι τις τελευταίες ημέρες έχουμε μια συγκέντρωση στην ιατρική. Οπότε σκέφτηκα ότι θα έρθω σε μία εκδήλωση της Air Ambulance για να φύγω μακριά από αυτό" ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρίγκιπας της Ουαλίας στην ομιλία του στο επίσημο δείπνο όπου είχε τη χαρά να συναντήσει και τον Tom Cruise.

Νωρίτερα τους ευχαρίστησε όλους για τα μηνύματα που έχει δεχθεί τις τελευταίες μέρες τόσο για τη σύζυγό του όσο και για τον πατέρα του.

Ο βασιλιάς Κάρολος  είναι συγκινημένος από τα μηνύματα που δέχεται

Η διάγνωση του βασιλιά Καρόλου για τον καρκίνο δεν ανησύχησε μόνο τον βρετανικό λαό. Μήνυμα συμπαράστασης έστειλε και ο Αμερικανός πρόεδρος Joe Biden ενώ ο γιος του, πρίγκιπας Harry ταξίδεψε εσπευσμένα στο Λονδίνο από την Καλιφόρνια. Η επίσκεψη του δούκα του Sussex στο Clarence House κράτησε μόλις 45 λεπτά και αμέσως μετά αναχώρησε για να επιστρέψει στη σύζυγό του και τα παιδιά του.

Ο 75χρονος μονάρχης, που βρέθηκε στη βρετανική πρωτεύουσα μόνο για τη συνάντηση με τον μικρότερο γιο του, επέστρεψε στο Norfolk όπου επέλεξε να περάσει την περίοδο της ανάρρωσης από το χειρουργείο και της θεραπείας για τον καρκίνο. 

"Τα πάει εξαιρετικά καλά υπό αυτές τις συνθήκες. Είναι πολύ συγκινημένος από όλες τις επιστολές και τα μηνύματα που στέλνει το κοινό από παντού. Αυτό είναι πολύ ενθαρρυντικό" δήλωσε η σύζυγός του Καμίλα στην πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά την ανακοίνωση της διάγνωσης του καρκίνου.

Η φωτογραφία που επέλεξε το Παλάτι 

Για τη συγκεκριμένη ανακοίνωση το Μπάκιγχαμ επέλεξε ένα πορτρέτο του βασιλιά Καρόλου το οποίο τράβηξε ο βραβευμένος Samir Hussein. Ο γνωστός φωτογράφος είναι από τους αγαπημένους της βρετανικής βασιλικής οικογένειας αφού την έχει απαθανατίσει σε πολλές επίσημες στιγμές της

Η συγκεκριμένη λήψη τραβήχτηκε τον περασμένο Σεπτέμβριο στη Γαλλία στο επίσημο ταξίδι που έκανε ο βασιλιάς Κάρολος. "Λυπάμαι πολύ που άκουσα τα νέα ότι ο βασιλιάς Κάρολος έχει καρκίνο. Του εύχομαι πλήρη και γρήγορη ανάρρωση" σημείωσε ο Samir Hussein.

Διαβάστε Επίσης