Felipe & Letizia | Έτσι θα γιορτάσουν την Ημέρα των Ερωτευμένων

Ο γάμος του βασιλιά Felipe και της βασίλισσας Letizia έχει περάσει πολλά τους τελευταίους μήνες.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η σχέση του βασιλιά Felipe και της βασίλισσας Letizia δοκιμάστηκε τους τελευταίους μήνες μετά το ερωτικό σκάνδαλο που ξέσπασε. Η 51χρονη βασίλισσα της Ισπανίας  ήρθε αντιμέτωπη με κατηγορίες για εξωσυζυγική σχέση με τον πρώην σύζυγό της αδερφής της, Jaime del Burgo. Παρόλο που τα ισπανικά media ασχολήθηκαν με την προσωπική της ζωή εκείνη προτίμησε να μην κάνει κανένα σχόλιο όπως και το Παλάτι. Η "απάντησή" της δόθηκε με το να συνεχίζει την καθημερινότητά της με τον επί 20 χρόνια σύζυγό της. 

Οι ρομαντικές έξοδοι του Felipe και της Letizia

Στις δημόσιες εμφανίσεις που ακολούθησαν μετά το σκάνδαλο, η βασίλισσα Letizia και ο βασιλιάς Felipe ήταν χαμογελαστοί και πιο χαλαροί από ποτέ. Λίγες εβδομάδες νωρίτερα εξέπληξαν τους πάντες πηγαίνοντας να δουν μία ταινία στον κινηματογράφο ενώ λίγες ημέρες νωρίτερα έκαναν και έξοδο σε nightclub όπου απόλαυσαν μουσική και συζήτηση. 

Το πιο ξεχωριστό τους πλάνο όμως είναι για την Ημέρα των Ερωτευμένων στις 14 Φεβρουαρίου. Το βασιλικό ζευγάρι της Ισπανίας θα αναθερμάνει τον ρομαντισμό στη σχέση του με αφορμή τον Άγιο Βαλεντίνο. 

Τι σχεδιάζουν για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου 

Σύμφωνα με το περιοδικό Vanitatis, ο βασιλιάς Felipe και η βασίλισσα Letizia έχουν οργανώσει το πρόγραμμά τους έτσι ώστε να περάσουν τη μέρα μαζί στη Βαρεκλώνη. Θα βρεθούν σε μια σειρά από εκδηλώσεις και με αυτό τον τρόπο υα συνδυάσουν τη διασκέδαση με τα καθήκοντά τους ενώ θα αδράξουν την ευκαιρία να γιορτάσουν την αγάπη τους σε μία τόσο συμβολική ημέρα. 

Ίσως να τους δούμε να είναι και περισσότερο διαχυτικοί μεταξύ τους λόγω της ημέρας, κάτι που σπάνια κάνουν σε δημόσιες εμφανίσεις τους. 

Αυτό που επίσης δεν γνωρίζουμε είναι αν μετά τις υποχρεώσεις τους έχουν προγραμματίσει κάποια δραστηριότητα στην οποία θα περάσουν χρόνο εντελώς μόνοι τους. Το σίγουρο είναι ότι αν το αποφασίσουν, δεν θα περάσει απαρατήρητο από τα media που παρακολουθούν λεπτομερώς κάθε τους κίνηση. 

Την ίδια ώρα, ο Felipe και η Letizia παραμένουν συγκεντρωμένοι στα βασιλικά καθήκοντά τους προσπαθώντας να διαχειριστούν το αμφιλεγόμενο περιβάλλον στο οποίο συχνά βρίσκονται με επαγγελματισμό και διακριτικότητα. 

Διαβάστε Επίσης