Πρίγκιπας William | Το λάθος που έκανε στα BAFTA 2024

Ο πρίγκιπας William είναι ο πρόεδρος των βρετανικών κινηματογραφικών βραβείων από το 2010.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Οι λάτρεις του κινηματογράφου είχαν στραμμένη την προσοχή τους την περασμένη Κυριακή στο Λονδίνο όπου πραγματοποιήθηκαν τα BAFTA 2024. Ηχηρή ήταν η απουσία της Kate Middleton η οποία βρίσκεται σε φάση ανάρρωσης μετά το σοβαρό χειρουργείο της και για αυτό δεν μπόρεσε να συνοδεύσει τον πρίγκιπα William.

Ο ίδιος, έχοντας επιστρέψει εδώ και λίγες μέρες στα επίσημα καθήκοντά του, βρέθηκε στα κινηματογραφικά βραβεία της Βρετανίας φορώντας ένα βελούδινο μπλε σμόκιν. Ο πρίγκιπας της Ουαλίας περπάτησε στο κόκκινο χαλί με αέρα χολιγουντιανού σταρ και αναμείχθηκε με τους πρωταγωνιστές της βραδιάς: τους υποψήφιους, τους νικητές και τους απονεμητές. 

Παρόλο που έχει άνεση με αυτές τις βραδιές, αφού είναι πρόεδρος των BAFTA από το 2010, ο πρίγκιπας William δεν κατάφερε να αποφύγει και κάποια λάθη. Σε μία βραδιά γεμάτη media δεν πέρασαν απαρατήρητα.

Το λάθος του πρίγκιπα William στα BAFTA 2024

Ο σύζυγος της Kate Middleton δεν είχε δει πριν από την 77η τελετή απονομής κάποιες από τις κορυφαίες ταινίες που ήταν υποψήφιες. Κλήθηκε μάλιστα να κάνει δηλώσεις στις οποίες επιβεβαιώθηκε πόσα λίγα ήξερε για αυτές. Ο μελλοντικός βασιλιάς της Βρετανίας δεν δίστασε όμως να πάρει μέρος σε συζητήσεις με τα media αλλά και τους  υποψήφιους ηθοποιούς. 

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς ο πρίγκιπας της Ουαλίας παραδέχτηκε ότι δεν έχει δει μία από τις πιο εμπορικές ταινίες της περασμένης χρονιάς, τη Barbie. Όταν ρωτήθηκε απάντησε πως θα πρέπει να τη δει και επιβεβαίωσε πως ελπίζει ότι θα δει όλες τις ταινίες που δεν έχει δει ακόμα μαζί με την Kate Middleton

Γιατί πήγε απροετοίμαστος 

Μία ακόμη "λάθος" στιγμή για τον πρίγκιπα ήταν η πολλή προσοχή που τράβηξε καθώς μιλούσε στην Mia McKenna-Bruce που απέσπασε βραβείο BAFTA ως η Καλύτερη Πρωτοεμφανιζόμενη για την ερμηνεία της στη δραματική ταινία How to have sex. 

Ο πρίγκιπας δήλωσε ότι του ακούγεται πολύ αστεία παραγωγή. Αυτό απέδειξε ότι δεν έχει δει την ταινία αφού είναι ταινία φαντασίας και η ηρωίδα της πηγαίνει διακοπές στην Ελλάδα όπου βιάζεται από έναν τουρίστα. 

Φαίνεται πως ο πρίγκιπας William δεν είναι κάνει καλή προετοιμασία για τη βραδιά των βραβείων. Βέβαια, δικαιολογείται αφού το τελευταίο διάστημα δεν είχε να διαχειριστεί την περιπέτεια της υγείας της συζύγου του αλλά και του πατέρα του αφού ο βασιλιάς Κάρολος μετά το χειρουργείο για τον προστάτη που έκανε διαγνώστηκε με καρκίνο. 

Διαβάστε Επίσης