Kate Middleton | Η νέα ανακοίνωση για την κατάσταση της υγείας της

Τι οδήγησε τον εκπρόσωπο Τύπου της πριγκίπισσας της Ουαλίας στην απόφαση να προβεί σε δημόσια ανακοίνωση.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η "εξαφάνιση" - όπως την περιγράφουν μέσα του εξωτερικού ή αλλιώς η ήρεμη στάση που έχει αποφασίσει να κρατήσει μετά το χειρουργείο η Kate Middleton δημιουργεί μύθους και σενάρια γύρω από την κατάσταση της υγείας της. 

Τα σενάρια, λοιπόν, αυτά οδήγησαν το Παλάτι στην απόφαση να δημοσιεύσει μία νέα ανακοίνωση σχετικά με την πορεία της ανάρρωσης και της υγείας. Εκπρόσωπος της Kate Middleton δήλωσε: "Ήμασταν πολύ σαφείς από την αρχή ότι η πριγκίπισσα της Ουαλίας έλειπε μέχρι το Πάσχα και το Παλάτι του Κένσινγκτον θα παρείχε ενημερώσεις μόνο όταν κάτι ήταν σημαντικό".

Η ανακοίνωση αυτή έρχεται μετά την απουσία της πριγκίπισσας της Ουαλίας την τελευταία στιγμή από την ευχαριστήρια τελετή για τον εκλιπόντα τέως βασιλιά Κωνσταντίνο την Τρίτη, η οποία προκάλεσε εικασίες και ερωτηματικά. Το Παλάτι ανέφερε μόνο τον λόγο ως "προσωπικό θέμα", ενώ η Kate Middleton δήλωσε ότι "τα πάει καλά" εν μέσω της ανάρρωσής της από την εγχείρηση στην κοιλιά τον Ιανουάριο.

Δεν έχουν δοθεί περαιτέρω λεπτομέρειες για την κατάσταση της πριγκίπισσας, αλλά έχει επιβεβαιωθεί ότι δεν σχετίζεται με τον καρκίνο. Η πριγκίπισσα εισήχθη στην ιδιωτική κλινική του Λονδίνου στις 16 Ιανουαρίου για χειρουργική επέμβαση. Επέστρεψε στο σπίτι της στο Ουίνδσορ μετά από 13 ημέρες παραμονής στο νοσοκομείο.

Ο πρίγκιπας William αποσύρθηκε προσωρινά από τα βασιλικά καθήκοντα για να φροντίσει τη σύζυγό του και τα τρία τους παιδιά, τον πρίγκιπα George, την πριγκίπισσα Charlotte και τον πρίγκιπα Louis

Διαβάστε Επίσης