Πρίγκιπας William | Μαγειρεύει όλα τα αγαπημένα φαγητά Kate Middleton

Στο πλευρό της συζύγου του στάθηκε από την πρώτη στιγμή ο πρίγκιπας William.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας αναρρώνει μετά το σοβαρό χειρουργείο στο οποίο υποβλήθηκε στην κοιλιακή χώρα. Έχει επιστρέψει στο σπίτι της στο Windsor μετά το εξιτήριο από τo The London Clinic και δέχεται τη φροντίδα του συζύγου της -ο πρίγκιπας William στάθηκε από την πρώτη στιγμή στο πλευρό της- αλλά και της οικογένειάς της. 

"Η πριγκίπισσα της Ουαλίας έχει επιστρέψει στο σπίτι στο Windson για να συνεχίσει την ανάρρωσή της μετά το χειρουργείο" σημείωνε σχετική ανακοίνωση του Kensington. "Κάνει πρόοδο". 

Στην ίδια ανακοίνωση το Παλάτι ανέφερε: "Ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα θέλουν να πουν ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλη την ομάδα του The London Clinic και ειδικά στο αφοσιωμένο νοσηλευτικό προσωπικό, για την φροντίδα που παρείχαν. Η οικογένεια της Ουαλίας συνεχίζει να είναι ευγνώμων για όλες τις θετικές ευχές που έλαβε από όλο τον κόσμο".

Μετά την επιστροφή της στο Windsor, η Kate Middleton έχει ένα σταθερό υποστηρικτικό σύστημα που αποτελείται από την οικογένεια και τους στενούς της φίλους που τη βοηθούν στην ανάρρωσή της

Τη δική τους στήριξη δείχνουν και τα τρία της παιδιά, πρίγκιπας George, πριγκίπισσα Charlotte και πρίγκιπας Louis. "Όλοι κάνουν ότι καλύτερο μπορούν για να σιγουρευτούν ότι νιώθει άνετα" αναφέρει πηγή στο βρετανικό ΟΚ! για τα τρία πριγκιπόπουλα που αφιερώνουν χρόνο στη φροντίδα της μητέρας τους. 

"Το σπίτι είναι γεμάτο με τα αγαπημένα λουλούδια της Kate, άνετες κουβέρτες και μαξιλάρια και τα σνακ της" συνεχίζει η ίδια πηγή. "Η οικογένεια είναι απίστευτα χαρούμενη που την έχουν πίσω στο σπίτι στο Adelaide Cottage". 

Την ίδια ώρα, ο πρίγκιπας William φέρεται να έχει αναλάβει τον ρόλο του στην κουζίνα και να φτιάχνει κάποια από τα αγαπημένα γεύματα της Kate Middleton. 

"Ο William έχει αναλάβει την κουζίνα" αναφέρει η πηγή. "Είναι αρκετά καλός και σε αυτό. Φτιάχνει γεύματα από βρώμη και smoothies και ψητό κοτόπουλο. Φτιάχνει μέχρι και το αγαπημένο καυτερό της Kate. 

Διαβάστε Επίσης