Βασίλισσα Letizia | Το λάθος που έκανε στο πρωτόκολλο

Η απροσεξία της Letizia δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητη.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η βασίλισσα Letizia έγινε η πρωταγωνίστρια της ιστορίας που συζητούσαν όλοι κατά την επίσημη δεξίωση στο παλάτι Zarzuela. Μαζί με τον βασιλιά Felipe υποδέχτηκαν τον πρόεδρο της Παραγουάης, Santiago Peña και τη σύζυγό του, Leticia Ocampos. Κατά την άφιξη των επισκεπτών τους, την Τετάρτη 28 Φεβρουαρίο, η βασίλισσα της Ισπανίας έκανε λάθος στο πρωτόκολλο. Κάτι που δεν πέρασε απαρατήρητο από τα ισπανικά media.

Μέλος της βασιλικής οικογένειας για περισσότερα από 20 χρόνια, θα πίστευε κανείς ότι γνωρίζει το βασιλικό πρωτόκολλο απ' έξω κι ανακατωτά. Φαίνεται όμως πως όλοι κάνουν λάθη! 

Το λάθος που έκανε η βασίλισσα Letizia στο πρωτόκολλο 

Η βασίλισσα Letizia έκανε "γκάφα" όταν βγήκαν μαζί με τους επίσημους καλεσμένους τους να ποζάρουν μπροστά στις κάμερες. Οι υπόλοιποι σταμάτησαν στο πρώτο σκαλί ενώ εκείνη συνέχισε στο επόμενο χωρίς να το προσέξει. 

Βασίλισσα Letizia | Το λάθος που έκανε στο πρωτόκολλο

Όταν συνειδητοποίησε ότι είναι μόνη της στο δεύτερο σκαλί, ανέβηκε αμέσως στο ίδιο επίπεδο με τους άλλους. Ωστόσο, δεν μπόρεσε να κρύψει την έκφραση της έκπληξης και ένα μικρό χαμόγελο. 

Η αντίδραση του βασιλιά Felipe

Ο σύζυγός της, που ήταν δίπλα της την ώρα του λάθος, δεν έκανε κανένα σχόλιο και απλά ακολούθησε το πρόγραμμα. 

Το περιστατικό έγινε μια διασκεδαστική ιστορία που αποδεικνύει ότι η βασίλισσα Letizia έχει μια ανθρώπινη πλευρά και αυτή η πλευρά είναι επιρρεπής σε λάθη. 

Άλλο ένα πράγμα που πρόσεξαν πάντως όλοι στη συγκεκριμένη εμφάνιση ήταν το νέο, μοντέρνο κούρεμά της που την κάνει να φαίνεται νεότερη. Για την περίσταση η βασίλισσα της Ισπανίας επέλεξε ένα γαλαζοπράσινο κοστούμι κι ένα δαντελένιο top.