"Η Kate Middleton δεν βιάζεται να επιστρέψει στα βασιλικά της καθήκοντα"

Τη στιγμή που ο ξένος Τύπος φέρνει στο φως νεότερα ρεπορτάζ σχετικά με την επιστροφή της πριγκίπισσας της Ουαλίας στα καθήκοντα της, η Kate Middleton αναρρώνει στο πλευρό των τριών παιδιών της και του πρίγκιπα William.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας "δεν θα βιαστεί να επιστρέψει σε επίσημες υποχρεώσεις" μετά το χειρουργείο στην κοιλιά της νωρίτερα φέτος, όπως ισχυρίζονται πηγές. Τον Ιανουάριο ανακοινώθηκε ότι η Kate Middleton είχε εισαχθεί στην Κλινική του Λονδίνου για ένα προγραμματισμένο μεν, απαιτητικό δε χειρουργείο στην κοιλιά.

Τότε, το Παλάτι του Κένσινγκτον δήλωσε ότι θα χρειαστεί δέκα έως δεκατέσσερις ημέρες για να αναρρώσει στο νοσοκομείο και ότι είναι απίθανο να επιστρέψει στα βασιλικά καθήκοντα πριν από το Πάσχα. Aυτή την εβδομάδα, η πριγκίπισσα εθεάθη για πρώτη φορά μετά την επέμβαση, καθώς έκανε μια βόλτα στο Windsor μαζί με τη μητέρα της, Carole.

Την ίδια στιγμή, το Υπουργείο Άμυνας φάνηκε να επιβεβαιώνει ότι η πριγκίπισσα της Ουαλίας θα δώσει το παρών στο Trooping the Colour στις 8 Ιουνίου, επιλέγοντας να πραγματοποιήσει την πρώτη της δημόσια εμφάνιση σε αυτόν τον σημαντικό θεσμό. 

Ωστόσο, τόσο το παλάτι του Κένσινγκτον όσο και το παλάτι του Μπάκιγχαμ δήλωσαν ότι δεν δύναται να επιβεβαιώσουν την παρουσία του βασιλιά ή της πριγκίπισσας στην εκδήλωση του Ιουνίου, λόγω της επί παρακολούθηση ιατρικής τους κατάστασης. Σύμφωνα με την Katie Nicholl του Vanity Fair, πηγές υποστήριξαν ότι "δεν υπάρχει καμία πίεση για να επιστρέψει στην εργασία της πριν να είναι πλήρως υγιής" καθιστώντας ξεκάθαρο ότι η πριγκίπισσα δεν πρόκειται να επιστρέψει βεβιασμένα στη δημοσιότητα μετά την επέμβαση.

Άλλοι βασιλικοί εμπειρογνώμονες έχουν επίσης πει ότι η Kate "δεν θέλει να βιαστεί" να επιστρέψει στη δουλειά, με τον Robert Johnson του περιοδικού "Hello Uk" να υπογραμμίζει ότι η πριγκίπισσα απολαμβάνει να περνάει χρόνο με τον πρίγκιπα George, την πριγκίπισσα Charlotte και τον πρίγκιπα Louis ενώ αναρρώνει.

Διαβάστε Επίσης