Βασιλιάς Frederik | Νέα ιδιωτική επίσκεψη στην Ισπανία μετά το σκάνδαλο

Γιατί ο βασιλιάς Frederik βρέθηκε στη Μαδρίτη;

HARPER'S BAZAAR TEAM

Ιδιωτική επίσκεψη στη Μαδρίτη φέρεται να έκανε ο βασιλιάς Frederik. Τρεις διαφορετικές πηγές επιβεβαίωσαν στο Hola! ότι ο Δανός μονάρχης ταξίδεψε στην Ισπανία πριν από τρεις εβδομάδες. 

Δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες πληροφορίες για τη φύση του ταξιδιού αλλά το περιοδικό σημειώνει ότι ο 55χρονος κάνει συχνά τέτοια ταξίδια, που περνούν απαρατήρητα, στην Ισπανία. 

Το προηγούμενο ταξίδι που έγινε γνωστό, τον περασμένο Οκτώβριο, δημιούργησε ολόκληρη συζήτηση στα ισπανικά media. Το Lecturas δημοσίευσε φωτογραφίες του Frederik με την Μεξικανή socialite Genoveva Casanova.

Η ακτιβίστρια και μοντέλο αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες περί ρομαντικής σχέσης της με τον βασιλιά Frederik. To Παλάτι της Δανίας δεν έκανε κανένα σχόλιο αναφορικά με το σκάνδαλο που ξέσπασε

Ο πρώην σύζυγός της Genoveva, Cayetano Martínez de Irujo ανέφερε στα ισπανικά media τον Ιανουάριο ότι η socialite κατέθεσε αγωγές μέσω των δικηγόρων της. 

"Αρνούμαι κατηγορηματικά τα σενάρια περί ρομαντικής σχέσης ανάμεσα στον πρίγκιπα Frederik (σ.σ. δεν είχε ανέβει ακόμη στον θρόνο της Δανίας) κι εμένα" δήλωσε η Genoveva λίγο μετά τη δημοσιοποίηση των φωτογραφιών. 

"Κάθε δήλωση αυτού του τύπου υπολείπεται της αλήθειας αλλά και διαστρεβλώνει τα γεγονότα με ένα ύπουλο τρόπο" συνέχισε η Μεξικανή.

"Η κατάσταση βρίσκεται ήδη στα χέρια του δικηγόρου μου και θα επιληφθεί με σχετικές κινήσεις για να προστατευτεί το δικαίωμα της τιμής, της αλήθειας και της ιδιωτικότητας". 

Διαβάστε Επίσης