"Η σχέση ανάμεσα στον πρίγκιπα Harry και τον πρίγκιπα William παραμένει μία ανοιχτή πληγή"

Η απέλπιδα προσπάθεια του Δούκα του Sussex να συναντήσει τον αδερφό του, William, κατά τη διάρκεια της σύντομης επίσκεψης του στο Ηνωμένο Βασίλειο. Δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η έλλειψη αλληλεπίδρασης του πρίγκιπα Harry και του πρίγκιπα William κατά τη διάρκεια του πρόσφατου ταξιδιού του δούκα του Sussex στο Ηνωμένο Βασίλειο για να δει τον βασιλιά Κάρολο εν μέσω της είδησης της διάγνωσης του καρκίνου του, αναδεικνύει μία ανοιχτή πληγή μεταξύ δύο αδερφών που κάποτε υπήρξαν αρκετά αγαπημένοι μεταξύ τους. 

Μία νέα πληροφορία έρχεται στο προσκήνιο προκειμένου να επιβεβαιώσει τη σκληρή καμπή, στην οποία βρίσκονται σήμερα οι σχέσεις τους. Σύμφωνα με όσα υποστηρίζει άτομο από το βρετανικό Παλάτι, ο πρίγκιπας Harry δεν έκρυψε την επιθυμία του για συμφιλίωση και πιστεύεται ότι προσέγγισε τον πρίγκιπα William, με την απόπειρα του να στέφεται από αποτυχία. Ένας πρώην εργαζόμενες υποστηρίζει ότι "κύριο μέλημα του πρίγκιπα της Ουαλίας είναι η σύζυγός του" Kate Middleton εν μέσω της ανάρρωσής της από εγχείρηση στην κοιλιά, ωστόσο ο Χάρι πέρασε μόλις 24 ώρες στην πατρίδα του για να δει για λίγο τον πατέρα του χωρίς να επισκεφθεί την οικογένεια του αδελφού του.

"Θα ήταν η φυσιολογική ροή των πραγμάτων να πας να δεις την κουνιάδα σου που έχει κάνει μια σοβαρή εγχείρηση και επίσης να δεις την ανιψιά και τα ανίψια σου. Αλλά, εν προκειμένω αυτό δεν ανήκει στη σφαίρα του φυσιολογικού. Είναι τρομερά λυπηρό", υποστηρίζει πηγή από το περιβάλλον του βασιλικού οίκου στο περιοδικό People. 

ι μεταξύ τους σχέσεις είναι μία ανοιχτή πληγή. Υπάρχει ένα τόσο βαθύ ρήγμα εκεί", προσθέτει η Catherine Mayer, συγγραφέας της βιογραφίας Charles: The Heart of a King.

Ο πρίγκιπας Harry ενδέχεται να έχει άλλη μια ευκαιρία να επανασυνδεθεί με την οικογένειά του τον Μάιο, καθώς αναμένεται να επισκεφθεί το Ηνωμένο Βασίλειο για τη 10η επέτειο των Αγώνων Invictus. Ωστόσο, η συμφιλίωση με τον αδελφό του είναι απίθανη και είναι ακόμη πιο αμφίβολο ότι ο βασιλιάς Κάρολος θα μεσολαβήσει για οποιαδήποτε επούλωση των σχέσεων μεταξύ των γιων του.

Διαβάστε Επίσης