Kate Middleton | Ο αδερφός της James θα κάνει αποκαλύψεις στο νέο του βιβλίο

Γιατί αποφάσισε να γράψει και τι περιλαμβάνει το βιβλίο του αδερφού της Kate Middleton;

HARPER'S BAZAAR TEAM

Ο μικρός αδερφός της Kate Middleton, James ανακοίνωσε ότι έχει γράψει ένα βιογραφικό βιβλίο. Τα νέα έκανε γνωστά μέσα από το Tatler σημειώνοντας πως θα είναι ένα τρυφερό, συγκινητικό και σε κάποια σημεία συγκλονιστικό. 

Ο τίτλος του θα είναι Meet Ella: The Dog Who Saved My Life και θα κυκλοφορήσει στις 26 Σεπτεμβρίου 2024. Ο αδερφός της πριγκίπισσας της Ουαλίας αποκάλυψε ότι το βιβλίο καταγράφει τη σχέση του με την Ella, το cocker spaniel που υιοθέτησε στην ηλικία των 20 και το απίστευτο ταξίδι που έκαναν τα 15 χρόνια που έζησαν μαζί μέχρι που πέθανε πέρυσι. 

Τι θα περιλαμβάνει το βιβλίο του James Middleton 

Ο James Middleton θα παρουσιάσει λεπτομέρειες από την όμορφη εποχή της ζωής της του με το κατοικίδιό του, τα ταξίδια του με την Ella στα βουνά της Σκωτίας, τον βασιλικό γάμο και την πρώτη του συνάντηση με τη σύζυγό του, Alizee. 

Το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε τον Σεπτέμβριο του 2019. Καθυστέρησαν την τελετή του γάμου τους λόγω του κορωνοϊού αλλά τελικά παντρεύτηκαν το 2021 στο Bormes-les-Mimosas στο Provencein.

Η Alizee έχει έκτοτε συνοδεύσει τον James Middleton σε πολλές δημόσιες εμφανίσεις και ανάμεσα σε αυτές είναι και η ετήσια τελετή για τα Κάλαντα των Χριστουγέννων που οργανώνει η Kate Middleton. 

Γιατί ο αδερφός της Kate Middleton αποφάσισε να γράψει 

Το ζευγάρι υποδέχτηκε στον κόσμο το πρώτο του παιδί, Inigo την περασμένη χρονιά. O James μιλώντας στο Tatler ανέφερε ότι εμπνεύστηκε να γράψει το βιβλίο του για να τιμήσει την οικογένειά του. 

"Γράφοντας αυτό το βιβλίο βοήθησε [να διαχειριστώ τη θλίψη που είχα για την απώλεια της Ella] κάνοντάς με να επεξεργαστώ το ταξίδι που κάναμε η Ella και εγώ".

"Η Ella ήταν εκεί σε τόσες πολλές σημαντικές στιγμές της ζωής μου, περιλαμβάνοντας και τη γνωριμία μου με την Alizee. Ο γιος μας γεννήθηκε όταν πέθανε η Ella οπότε ο Inigo δεν κατάφερε να τη γνωρίσει αλλά είναι σημαντικό για εμένα να ξέρει τα πάντα για εκείνη". 

"Ένας άλλος λόγος που ήθελα να γράψω αυτό το βιβλίο ήταν για να μπορώ να πω στον Inigo την ιστορία για το πώς γνώρισα τη μητέρα του"

Διαβάστε Επίσης