Εντυπωσιακή στα 92 | Η Rita Moreno αποχωρίστηκε τα γκρίζα της μαλλιά, περπάτησε το Οσκαρικό κόκκινο χαλί με την κόρη της και ήταν απλά υπέροχη

Η θρυλική ηθοποιός περπάτησε το Red Carpet της 96ης τελετής απονομής των Όσκαρ με μοναδικό στιλ, χαλαρή διάθεση, ενώ η αλλαγή στα μαλλιά της "κρύβει" σπουδαίο σκοπό.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Μπορεί να ανήκει στη σφαίρα των δημοσιογραφικών και κοινωνικών κλισέ, όμως, πράγματι η ηλικία είναι απλά ένας αριθμός που δεν μας (καθ)ορίζει. Η 92χρονη Rita Moreno με την εντυπωσιακή – και γεμάτη ζωή – εμφάνισή της στο κόκκινο χαλί των Όσκαρ το επιβεβαιώνει περίτρανα.

Σε μία βραδιά που η Ακαδημία επέλεξε να τιμήσει τους πρώτους – στην ιστορία της – νικητές, η θρυλική ηθοποιός και τραγουδίστρια, η οποία απέσπασε το 1962 το Όσκαρ Β' Γυναικείου Ρόλου για την ερμηνεία της στο "West Side Story" δεν θα μπορούσε να απουσιάζει. Επιλέγοντας να φορέσει ένα βελούδινο μαύρο φόρεμα Badgley Mischka με πλισέ λεπτομέρειες, η Rita Moreno κέρδισε τους πάντες με το μοναδικό στιλ και την ανεπιτήδευτα πληθωρική προσωπικότητά της.

Εντυπωσιακή στα 92 | Η Rita Moreno αποχωρίστηκε τα γκρίζα της μαλλιά, περπάτησε το Οσκαρικό κόκκινο χαλί με την κόρη της και ήταν απλά υπέροχη

Και με τα νέα της μαλλιά. Μπορεί η 92χρονη Χολιγουντιανή σταρ να έχει υιοθετήσει ένα χαρακτηριστικό γκρίζο pixie κούρεμα εδώ και δεκαετίες, το οποίο παραλλάσσει σε διάφορες μορφές, όμως, η βραδιά της 96ης τελετής των Όσκαρ υπήρξε η εξαίρεση στον κανόνα. Η Rita Moreno εμφανίστηκε με ένα εντυπωσιακό κούρεμα σε μαύρη απόχρωση, το οποίο όπως επιβεβαίωσε στις δηλώσεις της που ακολούθησαν, επρόκειτο για περούκα.

"Απλώς διασκεδάζω φορώντας αυτή την περούκα", είπε κατά τη διάρκεια του pre-show. Αν και το να κινείται σε κοντοκουρεμένα μονοπάτια δεν είναι κάτι καινούριο για εκείνη, το συγκεκριμένο look ήταν ο φόρος τιμής στην Chita Rivera, ηθοποιό και τραγουδίστρια που πέθανε πριν από λίγες εβδομάδες και "μια γυναίκα που αγαπούσα πολύ", όπως εκμυστηρεύτηκε η Moreno.

Rita Moreno Oscars

Στη συνέχεια, η σταρ περπάτησε το κόκκινο χαλί με την κόρη της, Fernanda Luisa Gordo, εντυπωσιάζοντας με το Old Hollywood Style τους. 

Διαβάστε Επίσης