Kate Middleton | Τα 7 σημάδια που αμφισβητούν τη γνησιότητα της πολυσυζητημένης φωτογραφίας

Τα μεγάλα φωτογραφικά πρακτορεία την αποσύρουν από το αρχείο τους ενημερώνοντας τους χρήστες τους.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Το Kensington αποφάσισε να μοιραστεί με αφορμή την Ημέρα της Μητέρας στη Βρετανία μια πρόσφατη φωτογραφία της Kate Middleton. Άλλωστε η πίεση από τους royals fans για νεότερα σχετικά με την υγεία της πριγκίπισσας της Ουαλίας είναι μεγάλη. Το Παλάτι επέλεξε μία οικογενειακή πόζα την οποία φέρεται να τράβηξε ο πρίγκιπας William στον κήπο του σπιτιού τους, όπως σημειώνεται στη λεζάντα της μαζί με το 2024 για να τονιστεί ότι είναι νέο στιγμιότυπο. Σε αυτό βλέπουμε την Kate Middleton καθισμένη σε μία καρέκλα και τα τρία τους παιδιά να είναι γύρω της. 

Η φωτογραφία με την Kate Middleton έκανε τον γύρο του κόσμου

Η φωτογραφία έκανε πολύ γρήγορα τον γύρο του κόσμου. Το κοινό που διψούσε όμως να δει την 42χρονη πριγκίπισσα, μετά και τις τελευταίες paparazzi φωτογραφίες, άρχισε να αμφισβητεί τη γνησιότητά της. 

Τα πέντε μεγαλύτερα φωτογραφικά πρακτορεία την απέσυραν

Το μυστήριο έγινε ακόμη μεγαλύτερο όταν πέντε από τα μεγαλύτερα φωτογραφικά πρακτορεία αποφάσισαν να την αποσύρουν από το αρχείο τους: Getty, Associated Press, Agence France-Presse, Shutterstock και Reuters. Ενημέρωσαν μάλιστα και τους συνδρομητές τους για την κίνηση αυτή κάνοντας λόγο για "χειραγώγηση". 

Αυτό οδήγησε σε έναν νέο κύκλο θεωριών συνωμοσίας ενώ η επίμαχη φωτογραφία έχει περάσει από εξονυχιστικό έλεγχο. Η Telegraph παρουσίασε μάλιστα σε άρθρο της τα 7 σημάδια που αμφισβητούν τη γνησιότητά της. 

Γιατί δεν "έπεισε" η φωτογραφία 

Πολλοί παρατηρητικοί χρήστες του διαδικτύου υποστήριξαν αρχικά ότι στη φωτογραφία λείπει ο καρπός του χεριού της πριγκίπισσας Charlotte. Έπειτα, υποψίες προκάλεσε το γεγονός ότι η Kate Middleton δεν φαίνεται να φορά το δαχτυλίδι των αρραβώνων της που δεν αποχωρίζεται ποτέ. 

Άλλοι χρήστες αναφέρουν ότι υπάρχει ανακολουθία στο φερμουάρ του τζέκετ που φοράει η πριγκίπισσα της Ουαλίας. Επίσης, ύποπτη μοιάζει και η σκιά γύρω από το πουλόβερ του πρίγκιπα Louis. Σε αυτό προσθέτουν και την ανακολουθία στο σχέδιο της μπλούζας του

Στα σημάδια που εντόπισαν είναι και το ανθισμένο δέντρο στο πίσω μέρος της φωτογραφίας ενώ βρισκόμαστε στις αρχές Μαρτίου. Ένα ακόμη στοιχείο που υποστηρίζουν ότι δείχνει ότι κάτι δεν πάει καλά είναι το περίεργο σχήμα που φαίνεται να έχει το πάτωμα πίσω από την οικογένεια. 

Το Παλάτι δεν έχει κάνει μέχρι στιγμής καμία επίσημη δήλωση σχετικά με την απόσυρση της φωτογραφίας. 

Διαβάστε Επίσης