Η απολογία της Kate Middleton για την επεξεργασμένη φωτογραφία

Η απάντηση που έδωσε η πριγκίπισσα της Ουαλίας μετά τον ντόρο που προκλήθηκε από την απόσυρσή της.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η οικογενειακή πόζα που ανέβασε το Kensington για να τιμήσει την Ημέρα της Μητέρας στη Βρετανία αλλά και για να καθησυχάσει τους royals fans είχε τα αντίθετα αποτελέσματα από τα επιθυμητά. Οι ενδείξεις ότι η φωτογραφία με την Kate Middleton είναι προϊόν επεξεργασίας έκανε τα πέντε μεγαλύτερα φωτογραφικά πρακτορεία, Getty, Associated Press, Agence France-Presse, Shutterstock και Reuters, να την αποσύρουν από το αρχείο τους. Η κίνηση αυτή έδωσε το έναυσμα για νέο κύκλο θεωριών συνωμοσίας. Κάτι που αποφάσισε να σταματήσει η ίδια η πριγκίπισσα της Ουαλίας. 

"Όπως τόσοι άλλοι ερασιτέχνες φωτογράφοι, κάνω κάποιες φορές πειράματα με την επεξεργασία. Θέλω να απολογηθώ για οποιοδήποτε αναστάτωση προκάλεσε η οικογενειακή φωτογραφία που μοιραστήκαμε χθες" έγραψε η Kate Middleton σε ένα story στον επίσημο λογαριασμό της οικογένειας στο Instagram. "Ελπίζω όλοι να όσοι γιόρτασαν να είχαν μια πολύ χαρούμενη Ημέρα της Μητέρας" συμπλήρωσε υπογράφοντας μόνο με το αρχικό γράμμα του ονόματός της. 

Η φωτογραφία τραβήχτηκε από τον πρίγκιπα William και ήταν, εκτός των άλλων, μια προσπάθεια να δείξουν στον κόσμο ότι η 42χρονη είναι καλά. Ήταν η επίσημη πρώτη εικόνα που είδαμε από εκείνη κατά τη διάρκεια της μακράς διάρκειας ανάρρωσής της από το σοβαρό χειρουργείο στο οποίο υποβλήθηκε στα μέσα Ιανουαρίου. H Kate Middleton αναμένεται να επιστρέψει στα βασιλικά της καθήκοντα, σύμφωνα με την ανακοίνωση του Παλατιού, μετά το Πάσχα. 

Νωρίτερα, πηγή από τη βασιλική οικογένεια ανέφεραν ότι η πριγκίπισσα έκανε "μικρές προσαρμογές" και ότι η Kate και ο πρίγκιπας της Ουαλίας ήθελαν να δώσουν μία καθημερινή φωτογραφία όλης της οικογένειας για την ημέρα αυτή

"Η οικογένεια της Ουαλίας πέρασε την Ημέρα της Μητέρας μαζί και είχαν μια υπέροχη μέρα" προσθέτει η ίδια πηγή.

Πηγή: madamefigaro.gr