Το Harper's Bazaar Greece στο Oscars Party του Elton John

Οι λαμπεροί σταρ, τα μοναδικά στιγμιότυπα και όλα όσα συνέβησαν στο πάρτι θερμό του ιδρύματος Elton John AIDS Academy Awards®.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Γράφει: George Satsidis (@georgesats), L.A. Correspondent Harper’s Bazaar Greece

Το 32ο ετήσιο πάρτι των βραβείων του ιδρύματος Elton John AIDS Academy Awards® που συνδιοργανώθηκε από τους Elton John, David Furnish, τον Neil Patrick Harris, τον David Burtka και την Tiffany Haddish συγκέντρωσε το ποσό ρεκόρ 10.800.000 εκατομμυρίων δολαρίων για την υποστήριξη του σωτηρίου έργου του Ιδρύματος για τον τερματισμό της επιδημίας του AIDS . Το γεμάτο αστέρια γκαλά πραγματοποιήθηκε την Κυριακή, 10 Μαρτίου στο West Hollywood Park στο West Hollywood.  

Το Harper's Bazaar Greece στο Oscars Party του Elton John
Elton John, Danny DeVito, Rhea Perlman
Donatella Versace
Donatella Versace, Elizabeth Hurley, Damian Hurley
Sharon Stone
Sharon Stone

Ανάμεσα στο πλήθος των λαμπερών υποστηρικτών, ο Elton John καλωσόρισε τους Danny DeVito, Donatella Versace, Alicia Silverstone, Sharon Stone, Heidi Klum, Patricia Arquette, Julianne Hough, Daphne Guinness, Zooey Deschanel, Lucien Laviscount, Toni Braxton και πολλούς ακόμη εκλεκτούς καλεσμένους.

Paris Jackson
Paris Jackson
Eric McCormack", "Heidi Klum", "Tom Kaulitz
Eric McCormack, Heidi Klum, Tom Kaulitz
Neil Patrick Harris", "David Burtka", "Elton John", "Tiffany Haddish", "David Furnish"
Neil Patrick Harris, David Burtka, Elton John, Tiffany Haddish, David Furnish

Το πάρτι προβολής των βραβείων Όσκαρ 2024 σηματοδοτεί την 32η επέτειο του Ιδρύματος Elton John AIDS. Από την ίδρυση του πάρτι το 1992, η εκδήλωση υποστήριξε τις προσπάθειες του Ιδρύματος Elton John AIDS  καταφέρνοντας να συγκεντρώσει πάνω από 110 εκατομμύρια δολάρια για το έργο και την αποστολή να τερματιστεί η ασθένεια του AIDS. 

George Satsidis

Μεταφέροντας τον παλμό του Hollywood και του διεθνούς Jet Set από την καρδιά της παγκόσμιας showbiz, ο Γιώργος Σατσίδης μοιράζεται με τους αναγνώστες του Harper's Bazaar όσα μαθαίνει και βλέπει #behindthecamera. 

Διαβάστε Επίσης