Βασιλιάς Felipe | Η απόδειξη της αγάπης του για τη Letizia

Είκοσι χρόνια γάμου συμπληρώνουν σε λίγες εβδομάδες ο βασιλιάς Felipe και η βασίλισσα Letizia.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Ο γάμος του βασιλιά Felipe και της βασίλισσας Letizia έχει περάσει πολλές δυσκολίες. Δύο δεκαετίες μετά αποδεικνύουν όμως ότι παραμένουν όσο αγαπημένοι ήταν την πρώτη μέρα που παντρεύτηκαν. 

Το βασιλικό ζευγάρι της Ισπανίας θα συμπληρώσει 20 χρόνια γάμου στις 22 Μαΐου. Τη μέρα αυτή δεν θα γιορτάσουν μόνο την αγάπη τους αλλά και την αφοσίωση σε μια κοινή ζωή που συχνά περνά από το μικροσκόπιο.

Από τη μετάβαση της Letizia από τη δημοσιογραφία στη βασιλική οικογένεια της Ισπανίας μέχρι τον ερχομό των δύο παιδιών τους, πριγκίπισσας Leonor και Infanta Sofia, οι δυο τους πέρασαν μεγάλες αλλαγές και προκλήσεις μαζί. 

Με κάθε όμως δυσκολία που εμφανίστηκε μπροστά τους μέσα στα χρόνια, θωράκισαν τον εαυτό τους σαν μία ενωμένη και ανθεκτική ομάδα. Τον ερχόμενο Μάιο θα έχουν κάθε λόγο να γιορτάσουν αυτή την ένωση των είκοσι ετών. Μέσα στα οποία ο βασιλιά Felipe φρόντισε να δείξει την αγάπη του στη σύζυγό του. Ειδικά με μία χαρακτηριστική κίνηση η οποία μάλιστα δεν πέρασε απαρατήρητη από τα media. 

Η απόδειξη αγάπης του Felipe 

Η ακλόνητη απόφαση του Ισπανού μονάρχη να φοράει τη βέρα του συνεχώς είναι ένας τρόπος να δείξει την αφοσίωσή του στη Letizia. Είναι μια συνεχής και δυνατή υπενθύμιση για την πίστη και την αγάπη του σε εκείνη. 

Σε αντίθεση με τους άλλους royals της Ευρώπης, ο βασιλιάς Felipe να κρατήσει το σύμβολο του γάμου του εμφανές. Ακόμη και όταν οι συνθήκες μπορεί να δικαιολογούσαν το να την αφαιρέσει από τα δάχτυλά του, όπως όταν τραυμάτισε το χέρι του και χρειαζόταν να φορέσει νάρθηκα. 

Γιατί η Letizia δεν φοράει τη δική της βέρα;

Από την άλλη μεριά, η σύζυγός του έχει επιλέξει να μη φοράει τη βέρα της. Αυτό βέβαια δεν δείχνει ότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα στον γάμο τους αλλά έχει να κάνει με τις βασιλικές της υποχρεώσεις. Η βασίλισσα Letizia δεν φοράει το δαχτυλίδι της για πρακτικούς λόγους. 

Οι χειραψίες και οι επαφές που χρειάζεται να κάνει στις επίσημες εμφανίσεις της είναι κάποιες φορές άβολες και ακόμη και επώδυνες με τη βέρα στα δάχτυλά της. Για να αποφύγει κάποιο τραυματισμό η βασίλισσα της Ισπανίας αποφάσισε να μη φοράει το δαχτυλίδι αυτό αλλά να το αντικαταστήσει με ένα πιο απλό κόσμημα. 

Διαβάστε Επίσης