Kate Middleton | O θείος της, Gary Goldsmith, μόλις μοιράστηκε μία πληροφορία σχετικά με την ανάρρωσή της

Πότε θα επιστρέψει τελικά η πριγκίπισσα της Ουαλίας στα βασιλικά της καθήκοντα.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Ο Gary Goldsmith, θείος της πριγκίπισσας Kate, μοιράστηκε τη δική του πληροφορία σχετικά με την επιστροφή της ανιψιάς του στα δημόσια καθήκοντα μέχρι το Πάσχα, μετά την ανάρρωσή της από την πολυσυζητημένη εγχείρηση στην κοιλιά, σε μία προσπάθεια να δώσει απάντηση σε ένα ερώτημα που δεν ταλανίζει και τόσους λίγους. 

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας έκανε ένα απαραίτητο διάλειμμα από τα φώτα της δημοσιότητας τους τελευταίους δύο μήνες, αλλά σύμφωνα με τον Gary, η πολυαγαπημένη σύζυγός του πρίγκιπα William βρίσκεται σε καλό δρόμο ανάρρωσης και αναμένεται να επιστρέψει στις δημόσιες υποχρεώσεις της μέχρι το Πάσχα.

Κατά τη διάρκεια της εμφάνισής του στην εκπομπή GB News με τον Nigel Farage την Πέμπτη, λίγο μετά τη συμμετοχή του στο Celebrity Big Brother, ο Gary μίλησε για την υγεία της πριγκίπισσας Kate και την υποστήριξη που έχει λάβει. 

"Νομίζω ότι έχει την καλύτερη υποστήριξη στον πλανήτη, έχει τους πιο σωστούς ανθρώπους που τη φροντίζουν. 'Είπαν [τα Ανάκτορα] ότι θα την δούμε το Πάσχα και τίποτα δεν έχει αλλάξει από τότε! Ήταν ξεκάθαροι", μοιράστηκε, αντανακλώντας την εμπιστοσύνη του στις πληροφορίες που παρείχε το Παλάτι σχετικά με την επιστροφή της Κέιτ.

Μια εκπληκτική αποκάλυψη από τον Gary τόνισε την προσωπική εμπλοκή της πριγκίπισσας Kate στη δημόσια εικόνα της, ιδίως όσον αφορά μια φωτογραφία για τη Γιορτή της Μητέρας που την απεικονίζει με τα τρία παιδιά της. "Είχα πει όταν βγήκε η φωτογραφία "δεν υπάρχει περίπτωση να τις έχει κάνει μόνη της photoshop" και μετά δημοσιεύτηκε ότι το έκανε!". 

Διαβάστε Επίσης