Χωρίζουν η Kate Middleton και ο πρίγκιπας William;

Το μυστήριο με το οποίο έχει τυλιχτεί η ανάρρωση της Kate Middleton δίνει έδαφος για πολλές θεωρίες.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Μια δύσκολη περίοδο βιώνει το πιο δημοφιλές ζευγάρι της βασιλικής βασιλικής οικογένειας: η Kate Middleton και ο πρίγκιπας William. Ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα της Ουαλίας έχουν εμπλακεί σε μια αμφιλεγόμενη κατάσταση που ξεκίνησε από τα μέσα Ιανουαρίου. Τότε που το Kensington ανακοίνωσε ότι η 42χρονη πριγκίπισσα υποβλήθηκε σε σοβαρό χειρουργείο στην κοιλιακή χώρα για το οποί κανείς δεν γνώριζε και καμία λεπτομέρεια δεν έχει έκτοτε αποκαλυφθεί. 

Στις μέρες που ακολούθησαν μετά το εξιτήριό της από το νοσοκομείο δεν έγινε γνωστή καμία παραπάνω πληροφορία ενώ δεν την είδαμε να κάνει κάποια δημόσια εμφάνιση. Το Παλάτι άλλωστε είχε ανακοινώσει ότι δεν θα επιστρέψει στα καθήκοντά της πριν από το Πάσχα. Η τελευταία επίσημη εκδήλωση που βρέθηκε ήταν τον Δεκέμβριο του 2023.

Οι εμφανίσεις της Kate Middleton μετά το χειρουργείο

Στη συνέχεια την είδαμε μονάχα σε φωτογραφίες paparazzi που κυκλοφόρησαν μέσα στον Μάρτιο αλλά και το πολυσυζητημένο πορτρέτο με τα παιδιά της που μοιράστηκαν στο επίσημο Instagram τους. Η απουσία της είναι λογικό να έχει δημιουργήσει πολλές ερωτήσεις στους royal fans που προσπαθούν να τις απαντήσουν δημιουργώντας διάφορες θεωρίες. 

Μετά την αποτυχία της φωτογραφίας να τους καθησυχάσει αφού γέννησε νέα ερωτηματικά λόγω της επεξεργασίας που φέρεται να της έχει κάνει η Kate Middleton, οι θεωρίες συνωμοσίας έχουν βγει εκτός ελέγχου. Το τελευταίο κεφάλαιο στο KateSpiracy κάνει λόγω για κρίση στον γάμο του William και της Kate. 

Παίρνουν διαζύγιο ο William και η Kate;

Οι φήμες θέλουν το πριγκιπικό ζευγάρι της Ουαλίας να παίρνει διαζύγιο και έγιναν πιο έντονες μετά τα δημοσιεύματα της εφημερίδας The Independent για τρίτο πρόσωπο στον γάμο τους. Η φερόμενη εξωσυζυγική σχέση του πρίγκιπα William είναι η Rose Hanbury, τη Μαρκησία του Cholmondeley.

Το Παλάτι δεν έχει κάνει κανένα επίσημο σχόλιο αναφορικά με τη συγκεκριμένη φήμη που ενισχύθηκε μετά την αναφορά που έκανε στην εκπομπή The Late Show ο Stephen Colbert για την απιστία του William. 

Άλλη μία λεπτομέρεια που αξιοποιούν οι χρήστες των social media για την θεωρία του διαζυγίου είναι η δήλωση της αρθρογράφου της Daily Mail, Sarah Vine. Σύμφωνα με τη δημοσιογράφο οι υποψήφιες άρχισαν να δημιουργούνται από τη φωτογραφία της Kate Middleton όπου δεν φαίνεται να φοράει το δαχτυλίδι του γάμου της. Η ίδια θεωρία ότι η απουσία του είναι πιθανό να είναι από μία συνειδητή απόφαση της πριγκίπισσας που παραδέχτηκε ότι ήταν εκείνη που επεξεργάστηκε τη φωτογραφία. Θα μπορούσε λοιπόν η απόφαση αυτή να έχει συμβολισμό.

Για να καθησυχάσουν τον βρετανικό λαό και τον διεθνή Τύπο, η Newsweek προτείνει να κάνει το ζευγάρι την πρώτη του επίσημη δημόσια εμφάνιση. 

Διαβάστε Επίσης