Kate Middleton | Ακόμα μία φωτογραφία της κατηγορείται για Photoshop

Τι πραγματικά συμβαίνει με την πριγκίπισσα της Ουαλίας;

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η πρώτη φωτογραφία της Kate Middleton μετά το χειρουργείο το οποίο φέρεται να πραγματοποίησε στην κοιλιακή χώρα, όπως αυτή δημοσιεύτηκε από το παλάτι του Kensington, προκάλεσε το ακριβώς αντίθετο αποτέλεσμα από εκείνο που οι άμεσα εμπλεκόμενοι επιθυμούσαν: να διεγείρει τους λάτρεις των θεωριών συνωμοσίας και να φέρει στο προσκήνιο νέα σενάρια σχετικά με την πραγματική κατάσταση υγείας της πριγκίπισσας της Ουαλίας. Το photoshop, το οποίο διαπιστώθηκε και η απόφαση των πρακτορείων να αποσύρουν την επίμαχη φωτογραφία δεν άφηνε άλλα περιθώρια.

Τώρα, μία ακόμη φωτογραφία της Kate Middleton βρίσκεται υπ' έλεγχο. Πρόκειται για εκείνη που ακολούθησε λίγες ώρες μετά την ανάρτηση της πρώτης, στην οποία η πριγκίπισσα της Ουαλίας αχνοφαίνεται στο πλευρό του πρίγκιπα William μέσα στο αυτοκίνητό τους. Τι είναι αλήθεια, όμως, τελικά;

Οι εικασίες ότι η τελευταία φωτογραφία ήταν επίσης πειραγμένη εμφανίστηκαν πρώτα στο X (πρώην Twitter), με τους χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης να αναφέρουν ότι ο τοίχος από τούβλα πίσω από το όχημα φαινόταν διαφορετικά μέσα από το παράθυρο σε σχέση με το παράθυρο πάνω από το αυτοκίνητο.

Το φωτογραφικό πρακτορείο που τράβηξε τις εικόνες, η Goff Photos, αρνήθηκε ότι επεξεργάστηκε τις εικόνες. Ενώ δήλωσαν στο E! News ότι οι φωτογραφίες "έχουν περικοπεί και φωτιστεί", διευκρίνισαν ότι "τίποτα δεν έχει παραποιηθεί".

Ο Jim Bennett, ο φωτογράφος που τράβηξε τις φωτογραφίες, ανέφερε στο PEOPLE: "Δεν αλλάζουμε τις φωτογραφίες μας στο Photoshop, εκτός από το να προσαρμόζουμε τα επίπεδα φωτισμού αν είναι απαραίτητο. Οι λήψεις αυτοκινήτων είναι απρόβλεπτες στις καλύτερες στιγμές και με κάποια αντανάκλαση στο τζάμι μπορεί να είναι δύσκολο".

Το μόνο σίγουρο είναι ότι αφενός βρισκόμαστε εν αναμονή εξελίξεων και αφετέρου πως τίποτα για την πριγκίπισσα της Ουαλίας, μετά το χειρουργείο στο οποίο υποβλήθηκε, δεν θα είναι ξανά το ίδιο. Από πολλές απόψεις.