Ο Charles Spencer σε μία ιδιαίτερη σύγκριση της Kate Middleton σήμερα με την πριγκίπισσα Diana του '97

Τη στιγμή που αρκετά βρετανικά Μέσα περιγράφουν τη σύζυγο του πρίγκιπα William ως "νέα θλιμμένη πριγκίπισσα Diana", ο Charles Spencer συγκρίνει την Πριγκίπισσα της Ουαλίας του τότε και του σήμερα.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Παρά το γεγονός ότι ο Charles Spencer, ο μικρότερος αδελφός της πριγκίπισσας Diana, ανησυχεί για την αντιμετώπιση που λαμβάνει τη δεδομένη χρονική στιγμή η Kate Middleton από τα μέσα ενημέρωσης, δεν πιστεύει ότι οι θεωρίες συνωμοσίας για την υγεία της είναι τόσο απειλητικές για τη ζωή της όσο η συμπεριφορά των παπαράτσι το 1997, πριν από το θάνατο της αδικοχαμένης αδερφής του

Σε συνέντευξή του στη Laura Kuenssberg του BBC σχετικά με τα νέα του απομνημονεύματα, A Very Private School, ο Charles Spencer μίλησε για τις διαδικτυακές φήμες γύρω από τη σύζυγο του ανιψιού του, πρίγκιπα William, και τους τρόπους με τους οποίους τα μέσα ενημέρωσης έχουν αλλάξει από τότε που η Diana πέθανε σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα στο Παρίσι, καθώς οι παπαράτσι την περικύκλωναν. "Ανησυχώ για το τι έχει συμβεί με την αλήθεια", ανέφερε αρχικά στο ραδιοτηλεοπτικό δίκτυο.

Απαντώντας, όμως, στη συνέχεια σε ερώτηση του Kuenssberg σχετικά με το αν οι διαδικτυακές θεωρίες συνωμοσίας έχουν καταστήσει πιο επικίνδυνη την εισβολή του Τύπου σε προσωπικά δεδομένα σήμερα, ο Spencer διαφώνησε. "Νομίζω ότι ήταν πιο επικίνδυνο παλιότερα", είπε. "Αν κοιτάξω πίσω στο '97 και τον θάνατο της Diana - νομίζω ότι ήταν τόσο σοκαριστικό [και οι] συνθήκες του θανάτου ήταν τόσο αποτρόπαιες που έκαναν τη βιομηχανία που υποστηρίζει τους παπαράτσι να σκεφτεί πραγματικά πιο προσεκτικά τι μπορούσε και τι δεν μπορούσε να κάνει. Όχι επειδή είχαν ηθική κρίση, αλλά επειδή ήταν απαράδεκτο για το κοινό".

Διαβάστε Επίσης