"Είναι ζήτημα εμπιστοσύνης" | Η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry δεν έχουν καμία ενημέρωση για την υγεία της Kate Middleton

Και αυτό δεν αποτελεί δική τους απόφαση.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry δηλώνουν παντελή άγνοια για την κατάσταση υγείας της Kate Middleton, όμως, αυτό δεν αποτελεί ακριβώς δική τους επιλογή. 

"Ο Δούκας και η Δούκισσα του Sussex γνωρίζουν όλα όσα συμβαίνουν πίσω στην Αγγλία, αλλά δεν έχουν ενημερωθεί για καμία λεπτομέρεια σχετικά με την Kate", υποστηρίζει πρόσωπο από το περιβάλλον του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle στο περιοδικό PEOPLE, υπογραμμίζοντας ότι πλέον "είναι ξεκάθαρο πως δεν υπάρχει εμπιστοσύνη".

Παρά το γεγονός ότι ο πρίγκιπας Harry ταξίδεψε από την Καλιφόρνια στο Ηνωμένο Βασίλειο τον περασμένο μήνα μετά την ανακοίνωση της διάγνωσης με καρκίνο του βασιλιά Καρόλου, η σύντομη επίσκεψή του στην πατρίδα του δεν περιελάμβανε συνάντηση με τον αδελφό του, πρίγκιπα William ή την κουνιάδα του, πριγκίπισσα Kate, παρά το γεγονός ότι εκείνη βρισκόταν στα πρώτα στάδια ανάρρωσης της. Μια βασιλική πηγή δήλωσε τότε ότι "δεν υπήρχαν σχέδια" για να συναντηθούν τα αδέλφια.

Ένας πρώην εργαζόμενος του Παλατιού είχε αναφέρει ότι η "κύρια ανησυχία του πρίγκιπα της Ουαλίας είναι η σύζυγός του" τις εβδομάδες που ακολούθησαν την επέμβαση που την κράτησε στο νοσοκομείο για σχεδόν δεκατέσσερις ημέρες, αλλά η εμπιστοσύνη συνεχίζει να αποτελεί την αχίλλειο πτέρνα της σχέσης του Δούκα και της Δούκισσας του Sussex με το Παλάτι μετά την κυκλοφορία των αποκαλυπτικών απομνημονευμάτων του Harry, Spare, και του ντοκιμαντέρ στο Netflix. 

"Θα ήταν η φυσιολογική ροή των πραγμάτων να πας να δεις την κουνιάδα σου που έχει κάνει μια σοβαρή εγχείρηση και επίσης να δεις την ανιψιά και τα ανίψια σου. Αλλά, τελικά, δεν είναι. Είναι απλά θλιβερό", εκμυστηρεύεται σήμερα πηγή από το περιβάλλον του βασιλικού οίκου.

Διαβάστε Επίσης