Βασίλισσα Καμίλα | Τι ανέφερε για την υγεία του Καρόλου

Μία ακόμη solo εμφάνιση έκανε η βασίλισσα Καμίλα και ρωτήθηκε για τον Βρετανό μονάρχη.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η πρώτη ερώτηση που έρχεται στο μυαλό όλων όταν συναντήσουν τη βασίλισσα Καμίλα είναι για την υγεία του συζύγου της. Κάτι τέτοιο έγινε και στην τελευταία επίσημη εμφάνισή της όπου αποκάλυψε ότι ο βασιλιάς Κάρολος "τα πάει πολύ καλά" κατά την περίοδο της αντικαρκινικής θεραπείας του. 

Η 76χρονη Καμίλα έκανε μία solo διήμερη επίσκεψη στη Βόρεια Ιρλανδία και στην στάση της, το πρωί της Πέμπτης, στο κατάστημα The Arcadia στο Μπέλφαστ συνομίλησε με κατοίκους που θέλησαν να στείλουν τις ευχές τους στον Κάρολο. 

Η βοηθός του καταστήματος Brenda Robb έδωσε στη βασίλισσα Καμίλα μια κάρτα για τον 75χρονο μονάρχη. Παραλαμβάνοντας την σύζυγός του απάντησε: " 

Απαντώντας σε ένα από τα μέλη του προσωπικού που σχολίασε ότι οι άνδρες "δεν είναι και οι καλύτεροι ασθενείς" η βασίλισσα Καμίλα πρόσθεσε: "Προσπαθώ να τον έχω σε τάξη". 

Ο βασιλιάς Κάρολος προγραμμάτιζε να ταξιδέψει στην Βόρεια Ιρλανδία με τη σύζυγό του αλλά μεσολάβησε η διάγνωση του καρκίνου. Στη συνέχεια αναγκάστηκε να αναβάλει πολλές από τις δημόσιες εμφανίσεις του ενώ έχει επιστρέψει σταδιακά στα επίσημα καθήκοντά του.

Η βασίλισσα αποφάσισε να κάνει μόνο της αυτό το ταξίδι ολοκληρώνοντας τις προγραμματισμένες δραστηριότητες που έχει στη δική της ατζέντα. 

Το ίδιο πρωί η Καμίλα επισκέφτηκε δύο ακόμη οικογενειακές  επιχειρήσεις στην περιοχή: το Coffey's Butcher που λειτουργεί από το 1929 και το Knotts Bakery. Συναντήθηκε με τους ιδιοκτήτες και τους υπαλλήλους τους που της παρουσίασαν τα αγαπημένα του ςφαγητά ενώ τις χάρισαν και τσάντες με προιόντα για να πάρει μαζί της στο σπίτι και στον βασιλιά.

Διαβάστε Επίσης