Βασίλισσα Καμίλα | Η ιστορία της σπάνιας γαλαζοπράσινης καρφίτσας της

Η βασίλισσα Καμίλα επέλεξε να τη φορέσει στην τελετή για την Ημέρα της Κοινοπολιτείας.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Ο ορισμός της κομψότητας ήταν η βασίλισσα Καμίλα με την εμφάνισή της  στο Westminster Abbey στις 11 Μαρτίου. Η σύζυγος του βασιλιά Καρόλου έδωσε το παρών στην τελετή για τον εορτασμό της Ημέρας της Κοινοπολιτείας. 

Για την περίσταση επέλεξε ένα τιρκουάζ παλτό το οποίο συνδύασε με ασορτί καπέλο. Ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε να έχει μία ζεστή συζήτηση με τον πρίγκιπα William και την πριγκίπισσα Άννα που επίσης βρέθηκαν στην τελετή. Απουσίαζαν ωστόσο ο βασιλιάς Κάρολος και η Kate Middleton

Βασίλισσα Καμίλα | Η ιστορία της σπάνιας γαλαζοπράσινης καρφίτσας της

Αυτό που έκλεψε όμως τις εντυπώσεις ήταν η καρφίτσα που επέλεξε η βασίλισσα Καμίλα για να ολοκληρώσει την εμφάνισή της. Πρόκειται για ένα διαμαντένιο γαλαζοπράσινο κόσμημα  που είναι μία ανάποδη καρδιά στην οποία συνδέεται μία ακόμη παρόμοια καρδιά

Η καρφίτσα είναι από τη συλλογή της βασίλισσας Ελισάβετ αλλά είναι ένα κομμάτι που σπάνια φορούσε. Σύμφωνα με τον ιστορικό και Νορβηγό δημιουργό κοσμημάτων, Trond Norén Isaksen η καρφίτσα ανήκε στην πραγματικότητα στη βασίλισσα Alexandra. 

Βασίλισσα Καμίλα

Ο βασιλιάς Κάρολος  επέλεξε να μην πάει στην τελετή αλλά φρόντισε να στείλει το δικό του μήνυμα μέσα από ένα βίντεο. "Η 75 επέτειος της Κοινοπολιτείας είναι μια στιγμή που αντανακλά το αξιοσημείωτο ταξίδι που έχει κάνει η μοναδική οικογένεια από ελεύθερα και ανεξάρτητα κράτη από το 1949" ξεκίνησε να λέει ο βασιλιάς Κάρολος. 

Κλείνοντας το μήνυμά του ο Βρετανός μονάρχης ευχαρίστησε όλους όσοι του ευχήθηκαν από την Κοινοπολιτεία για την σοβαρή περιπέτεια με την υγεία του. "Τις τελευταίες εβδομάδες, έχω συγκινηθεί βαθιά από τις υπέροχα ευγενικές και τρυφερές ευχές σας για την υγεία μου και σε ανταπόδοση θα συνεχίσω να σας υπηρετώ όσο καλύτερα μπορώ σε όλη την Κοινοπολιτεία. Η πίστη μου στις κοινές μας προσπάθειες και στις προοπτικές των ανθρώπων μας παραμένει όσο σίγουρη και δυνατή ήταν πάντα. Δεν έχω αμφιβολία ότι θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε ο ένας τον άλλον σε όλη την Κοινοπολιτεία, όπως, μαζί, συνεχίζουμε το ζωτικό ταξίδι". 

Διαβάστε Επίσης