Πριγκίπισσα Βεατρίκη | Πώς κατάφερε να εντυπωσιάσει τον πρίγκιπα William και τον βασιλιά Κάρολο

Η "αθόρυβη" Royal αναδεικνύεται σε "ήρεμη δύναμη" της βρετανικής βασιλικής οικογένειας.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η πριγκίπισσα Βεατρίκη "εντυπωσίασε τον βασιλιά Κάρολο και τον πρίγκιπα William", σύμφωνα με τη βρετανική έκδοση του περιοδικού OK!, με τον τρόπο που διεκπεραίωσε τις βασιλικές υποχρεώσεις τις τελευταίες εβδομάδες, όσο η Kate Middleton αναρρώνει.

Η κόρη του πρίγκιπα Andrew και της Sarah Ferguson δεν θεωρείται συνήθως ανώτερη εργαζόμενη Royal, επειδή δεν εκτελεί καθήκοντα πλήρους απασχόλησης για λογαριασμό του βασιλιά. Αλλά με τον βασιλιά Κάρολο να κάνει ένα βήμα πίσω λόγω της μάχης του με τον καρκίνο και την Kate Middleton να απουσιάζει από τα βασιλικά καθήκοντα εν μέσω της ανάρρωσής της από χειρουργική επέμβαση, η πριγκίπισσα Βεατρίκη απέδειξε ότι μπορεί να εκτελεί τα δικά της, αλλά και ένα σημαντικό μέρος από τα δικά τους καθήκοντα σε κάτι παραπάνω από ικανοποιητικό βαθμό.

Αν και η Βεατρίκη προτιμά να κρατάει χαμηλό προφίλ δημοσίως, ήταν πάντα σθεναρά πιστή στη βασιλική οικογένεια. Πηγές αναφέρουν τώρα ότι "έχει γίνει ένα σημαντικό κομμάτι της βασιλικής οικογένειας, ειδικά καθώς η Kate αναρρώνει.Τόσο ο βασιλιάς όσο και ο William έχουν δει πόσο καλά έχει ανέβει η Βεατρίκη τις τελευταίες εβδομάδες και γι' αυτό χαίρονται που την προωθούν στο προσκήνιο και εκπροσωπούν την οικογένεια δημοσίως.

"Αν και η κίνηση αυτή θεωρείται προς το παρόν ως ένας προσωρινός ανεπίσημος ρόλος για να καλύψει τα κενά όσο ο Κάρολος και η Kate αναρρώνουν, θα μπορούσε να γίνει πιο μόνιμος στο μέλλον" Η πριγκίπισσα έχει δείξει το ίδιο είδος αφοσίωσης στον βασιλιά Κάρολο εν μέσω της μάχης του για τον καρκίνο, καθώς ήταν από τις πρώτες που εθεάθησαν να επισκέπτονται τον μονάρχη στο Clarence House μετά τη διάγνωση.

Διαβάστε Επίσης