Kate Middleton: "Έχω καρκίνο και ξεκίνησα χημειοθεραπεία" | Η δήλωση-σοκ της Πριγκίπισσας της Ουαλίας

Υπό την πίεση της κοινής γνώμης, η Kate Middleton αναγκάστηκε να δώσει στη δημοσιότητα βιντεοσκοπημένο μήνυμα εξηγώντας την κατάσταση της υγείας της.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας, Kate Middleotn, αποκάλυψε ότι έχει διαγνωστεί με καρκίνο και βρίσκεται στα αρχικά στάδια της χημειοθεραπείας. 

Σε μια δήλωση που βιντεοσκοπήθηκε στο κάστρο του Windsor από το BBC, και δόθηκε στη δημοσιότητα, η πριγκίπισσα δηλώνει ότι η διάγνωση του καρκίνου έγινε μετά από σοβαρή επέμβαση που έκανε στην κοιλιακή χώρα τον περασμένο Ιανουάριο.

Μετά από εβδομάδες όπου γίνονταν διαρκώς εικασίες για την κατάσταση της υγείας της, η ίδια ένιωσε την ανάγκη να απευθυνθεί προσωπικά στον κόσμο και να εξηγήσει ότι με το σύζυγό της, πρίγκιπα William, χρειάζονταν χρόνο για να εξηγήσουν την κατάσταση στα τρία παιδιά τους, τον George, τη Charlotte και τον Louis, δέκα, οχτώ και πέντε ετών αντίστοιχα.

"Αυτό φυσικά προκάλεσε τεράστιο σοκ και ο William και εγώ κάνουμε ό,τι μπορούμε για να το επεξεργαστούμε και να το διαχειριστούμε ιδιωτικά για χάρη της νεαρής οικογένειάς μας", είπε. "Όπως μπορείτε να φανταστείτε, αυτό πήρε χρόνο. Μου πήρε χρόνο για να συνέλθω από μια μεγάλη χειρουργική επέμβαση για να ξεκινήσω τη θεραπεία μου. Αλλά, το πιο σημαντικό, μας πήρε χρόνο για να εξηγήσουμε τα πάντα στον Geoge, τη Charlotte και τον Louis με τρόπο που ανταποκρίνεται στην ηλικία τους και να τους καθησυχάσουμε ότι θα είμαι εντάξει".

Συνεχίστε την ανάγνωση στο madamefigaro.gr